ULTIMA ORĂ
FOTBAL / DECIZIA INSTANŢEI

FRF, executată silit de un fost angajat. Ce sumă trebuie să achite!

10.-Razvan-Burleanu-nov-2013

FRF, executata silit. Dumitru Mihalache, fostul director de competiţii al FRF,  a obţinut în instanţă executarea silită a Federaţiei Române de Fotbal pentru a-și recupera suma de 378.054 lei, ceea ce înseamnă aproximativ 83.000 de euro. Asta reprezintă drepturile salariale pe care nu le-a încasat de la demiterea sa din funcţie din data de 3 iulie 2014.

Cele mai citite

FRF, executata silit. „Judecătoria Sectorului 2 admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, se arată pe portalul instanţelor de judecată.

FRF, executata silit. „Instanţa dispune repunerea părţilor în situaţia anterioara emiterii deciziei de concediere cu nr. 117/03.07.2014 prin reintegrarea contestatorului în funcţia anterior deţinută concedierii. Obligă intimata Federaţia Română de Fotbal la plata către contestator a unei despăgubiri egale cu drepturile salariale şi celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul în lipsa emiterii deciziei anulate, începând cu data concedierii și până la reintegrarea efectivă. Decizie definitivă”, se arată în decizia Curţii de Apel din noiembrie 2016.

Nu rata

FRF, executata silit. Dumitru Mihalache face parte dint-un grup de șapte angajați care au fost dați afarp în mod abuziv de FRF. Forul de pe lângă Arena Națională le-a acordat sau urmează să le acorde despăgubiri lui Florin Prunea, Daniel Prodan (decedat în noiembrie 2016), Dumitru Bărgoanu, Marcel Paraschiv, Dumitru Mihalache, Marin Bucurescu şi Alexandru Stici în sumă totală de 3.242.068 lei, aproximativ 710.000 euro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu