Fotbal international

FOTO. Vlad Chiricheş a devenit tătic: “Cel mai important moment”

UPDATE, 13 noiembrie, ora 16:33 / Vlad Chiricheş trăieşte cel mai important moment al vieţii sale. Fundaşul lui Napoli a devenit tată pentru prima dată. Soţia sa, Sabrina, a născut un...
13.11.2016 | 16:38

UPDATE, 13 noiembrie, ora 16:33 / Vlad Chiricheş trăieşte cel mai important moment al vieţii sale. Fundaşul lui Napoli a devenit tată pentru prima dată. Soţia sa, Sabrina, a născut un băiat. 

Chiricheş a postat imaginea pe reţelele de socializare: ”Prima zi cu băiatul meu. Cel mai important moment din viaţa mea”, a scris internaţionalul român.

cll


Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere profesional, Vlad Chiricheş se pregăteşte pentru cel mai fericit moment al vieţii. Soţia fostului stelist, Sabrina, este însărcinată şi ar urma să nască în următoarele luni. Aceasta a postat mai multe fotografii pe conturile de Facebook şi Instagram în care se vede clar că sarcina este chiar într-o fază avansată.

S-au căsătorit la Florenţa, după modelul Kim Kardashian

Vlad şi Sabrina Chiricheş se cunosc de foarte mulţi ani şi au decis să îşi unească destinele în 2014, la un an după ce internaţionalul român s-a transferat de la Steaua la Tottenham. Evenimentul a avut loc într-un cadru cu adevărat select, în Florenţa, la Forte di Belvedere, un castel construit în secolul 16. În acelaşi loc şi-au făcut nunta şi doi dintre cei mai importanţi oameni din showbizz-ul american, Kim Kardashian şi Kanye West.

Chiricheş, pe făraş şi la Napoli

Revenit de curînd după o accidentare suferită la genunchi, Vlad Chiricheş şi-a compromis practic definitiv şansele de a ajunge în prima echipă a lui Napoli. A primit o şansă de a fi titular în meciul cu Beşiktaş, din Liga Campionilor, dar prestaţia sa a fost mult sub pretenţiile italienilor, iar formaţia din Istanbul s-a impus în cele din urmă, scor 3-2. Fanii napoletani au cerut ca Vlad Chiricheş să nu mai fie folosit şi, mai mult, să fie dat afară de la echipă în cel mai scurt timp. Conducerea clubului caută soluţii, în condiţiile în care românul mai are contract pînă în 2020.