ULTIMA ORĂ

GALERIE FOTO. O mai știi pe Alexandra de la trupa A.S.I.A? DOAMNE, CE DESTIN! Cum poate să arate ACUM și ce s-a ales de ea!

Alexandra Potora a înlocuit-o pe Anemona în trupa A.S.I.A, dar blondina a rezitat numai 3 ani. În 2000 devenea cunoscută cu una dintre cele mai în vogă trupe din România şi era supranumită pe atunci „Britney Spears de România” datorită asemănării cu diva americană.

Cele mai citite

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul și rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

După ce a renunţat la trupa A.S.I.A, Alexandra Potora a ales să plece în America, acolo unde a ajuns datorită unei burse de studii obţinute.

Nu rata

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ ALEXANDRA

Frumoasa blondină a devenit cunoscută şi în America datorită blogului pe care îl deţine şi încearcă să ajute femeile cu toate informaţiile pe care de deţine, Alexandra s-a îndrăgostit în America, iar după o relaţie de 7 ani a decis să spună „da”, iar cei doi au făcut nunta în vara lui 2015.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu