ULTIMA ORĂ

Cuplu BOMBĂ în showbizz-ul din România! VEDETA PLAYBOY i-a „spart” căsnicia unei celebre cântărețe!!! Paparazzii i-au prins! CUM ARATĂ TÂNĂRA GOALĂ? GALERIE FOTO!

În Evul Mediu, ”spătarul” era un dregător care căra sabia și buzduganul domnitorului. În mod similar, soțul Cristinei Spătar își cară propriul buzdugan prin cluburi; și îl cam ia târâș.

Cele mai citite

Acest călușar al Dorobanțiului

La începutul anului, cel mai citit site din România vă pomenea despre un dans lasciv cu tente de obscen între domnul Spătar și (deja) fosta soție a lui Robert Negoiță, Sorina. În noaptea de joi spre vineri, acest Barîșnikov al vieții de noapte bucureștene a recidivat. S-a zbânțuit într-un local din București, doar că partenera a fost, de data aceasta, alta.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU VEDETA PLAYBOY GOALĂ, DAR ȘI CUM A FOST PRINSĂ DE PAPARAZZI!

Florentina Raiciu, pentru că despre ea este vorba, s-a încuscrit cu R&B-ul din România, stând lipită de soțul reginei genului toată noaptea, mai ceva ca marca de scrisoarea de adio. Din păcate, a fost un caz grav de ”ouă albastre”, pentru că dansatorul a folosit ușa din spate pe la 4:15 dimineața. Nu ușa din spate a Florentinei, ci a localului, când pleca acasă.
După sfertul de oră academic, Florentina a plecat și ea cu prietenele. Nu se știe unde, poate domnul se dusese înainte să facă curat…orice este posibil.
 Florentina și-a făcut-o cu mâna ei
Asistentă la o emisiune de weekend de la Antena Stars, Florentina Raiciu, fostă copertă a revistei Playboy, nu s-a remarcat pe cel mai citit site din România prin prisma jobului tv. În septembrie 2015,CANCAN.ro scria că iubitul acesteia a părăsit-o după ce pe net a apărut un filmuleț în care sexoasa se dezbracă online pentru un străin și se autosatisface intens, cel mai probabil în vederea autosatisfacerii interlocutorului

L-a  două zile distanță, CANCAN.ro îi cerea și părerea ex-ului Florentinei, Robert Petriceanu, care era aproape resemnat: ”Sunt obișnuit cu de astea din partea ei”. Acum ghiciți cum l-o fi agățat Florentina pe Robert! Si, de ce nu, și pe dl. Spătar!

Lucrurile sînt complicate în cazul acesta!

Apropiatele Florentinei sunt fascinate de modul fabulos în care trăiește aceasta. I-a apărut un salon de înfrumusețare la cheie și nu oriunde ci în buricul Pieței Alba Iulia, îi apar Mercedes-uri noi unele după altele, acum tocmai ce a apărut cu un alt Mercedes nou, emană o prosperitate „di granda”. „Există cineva care plătește toate astea, și acel cineva e foarte bogat și cunoscut”, susține una dintre sursele CANCAN.ro.

Nu rata

Sursă: cancan.ro

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu