News

GALERIE FOTO. Ea este vedeta cu cele mai frumoase buze naturale

Chloe Bridges face parte din noul val de actrite tinere si talentate de la Hollywood. Totusi, Chloe nu este tocmai "new entry" in lumea vedetelor: ea este o prezenta activa in showbiz inca din 2007....
08.10.2015 | 20:42

Chloe Bridges face parte din noul val de actrite tinere si talentate de la Hollywood. Totusi, Chloe nu este tocmai “new entry” in lumea vedetelor: ea este o prezenta activa in showbiz inca din 2007.

In varsta de 23 de ani, Chloe Bridges este un nume cunoscut la Hollywood. Desi joaca inca de mica in diverse productii, celebritatea a cunoscut-o in momentul in care a fost distribuita in The Carrie Diaries.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actrita s-a mai facut remarcata si in Pretty Little Liars, 90210 sau in productia Disney Camp Rock 2: The Final Jam.

O tanara fermecatoare si eleganta, Chloe atrage atentia la fiecare aparitie publica a sa cu dimensiunea buzelor sale. Insa, spre deosebire de Kylie Jenner, buzele ei uriase sunt naturale. In cele mai vechi poze cu vedeta, facute in 2008, pe cand avea numai 16 ani, buzele ei arata exact la fel.

ADVERTISEMENT

Actrita si-a facut aparitia la premiera filmului The Final Girls, acolo unde s-a remarcat atat cu zambetul sau larg, cat si cu decolteul generos. Vedeta a purtat o rochie mulata bordo, decupata in zona decolteului, cu spatele gol.

Chloe Bridges nu este doar frumoasa si talentata, ci este si o fata isteata: este studenta la celebra universitate din New York Columbia.

ADVERTISEMENT

Chloe Bridges are o relatie oficiala cu actorul Adam DeVine.

sursa: perfecte.ro