ULTIMA ORĂ
SPORTURI / TENIS

Federer, beat după Wimbledon? ”Nu știu ce am făcut! Mă doare capul”

Federer Muguruza. Roger si Garbine au dansat impreuna la Wimbledon

UPDATE. Roger Federer a câștigat pentru a 8-a oară titlul de la Wimbledon, după succesul contra croatului Marin Cilic. După finala câștigată, Federer a petrecut atât de tare încăt nu și-a mai adus aminte ce a făcut.

Cele mai citite

„Mă doare capul. Nu ştiu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat prea multe băuturi. Ne-am distrat bine. M-am dus la culcare la 5 dimineaţa şi a fost tare greu când m-am trezit. Abia de curând am mai început să-mi revin”, a declarat Federer, într-o conferinţă de presă susţinută luni”, a declarat Federer.


 

După două săptămâni în care au jucat un tenis de cel mai înalt nivel, Roger Federer şi Garbine Muguruza s-au încoronat la Wimbledon. Duminică seară, după încheierea finalei masculine a fost programată petrecerea învingătorilor, o tradiţie pentru turneul de Grand Slam desfăşurat în Anglia.

Garbine Muguruza a fost o prezenţă cu adevărat răvăşitoare, îmbrăcată într-o rochie crem, cu un model floral. De asemenea, într-un costum negru, Roger Federer a fost absolut impecabil, la fel cum este şi în joc elveţianul. La petrecerea care a avut loc la All England Club, Federer şi Muguruza au dansat împreună, spre deliciul celor prezenţi.

La ediţia precedentă a acestui dineu, câştigătorul Andy Murray a refuzat să danseze cu Serena Williams, învingătoarea de la feminin. Ulterior, scoţianul şi-a cerut scuze pentru gestul său.

Nu rata

Roger Federer şi Garbine Muguruza s-au impus în acest weekend în finalele de la Wimbledon, ambii în minimum de seturi. Primul a câştigat partida cu Marin Cilic, în timp ce jucătoarea din Spania a învins-o pe Venus Williams.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu