ULTIMA ORĂ

O vedeai seara la PRO TV! Dar să vezi ce gafă a comis la mare. Angajatul hotelului a văzut TOT

Kelly Rohrbach, una dintre bombele sexy care a devenit celebră după ce a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune peste Ocean, „The New Normal”, „Rizzoli & Isles”, „Broad City” sau „Rush” a decis să plece pentri cîteva zile în vacanță să uite de probleme.

Cele mai citite

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul și rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

DA CLICK PE IMAGINILE DIN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Așa că vedeta a ales să poarte o ținute cît mai lejeră și mai provocatoare care să îi pună corpul în evidență. Însă, la un detaliu nu a fost atentă și anume că atunci cînd a coborît din hotel, la plajă, s-a aplecat și s-a văzut că nu poartă lenjerie intimă. Astfel, angajatul hotelului s-a putut bucura fără să vrea de unele lucruri.

Nu rata

Kelly Rohrbach este cunoscută publicului din România din serialul ”Doi bărbați și jumătate”, transmis în țara noastră de PRO TV.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu