GALERIE FOTO. INCREDIBIL! “Culturistul cu inima într-un ghiozdan” a mers zilnic la sală pentru a se menţine în formă

Un bărbat din SUA este model de fitness şi se antrenează în fiecare zi, deşi organismul său a funcţionat, până în urmă cu doar câteva zile, cu o inimă artificială, pe care o ţinea...
27.09.2016 | 00:06
GALERIE FOTO INCREDIBIL Culturistul cu inima intrun ghiozdan a mers zilnic la sala pentru a se mentine in forma

Un bărbat din SUA este model de fitness şi se antrenează în fiecare zi, deşi organismul său a funcţionat, până în urmă cu doar câteva zile, cu o inimă artificială, pe care o ţinea într-un rucsac.

Andrew Jones suferea de o boală teribilă şi a fost transportat la spital pentru un transplant. El a fost diagnosticat în 2012 cu cardiomiopatie, o boală ereditară care scade eficienţa inimii de a pompa sânge. Pentru majoritatea covârşitoare a oamenilor, această boală este mortală, însă viaţa lui Jones a luat o cu totul altă întorsătură.

Acesta a suferit o operaţie, iar organismul său a funcţionat cu ajutorul unui stimulator cardiac şi al unei inimi artificiale pe care o purta într-un rucsac, conform Daily Mail.

„Sunt cel mai arătos zombie”

Inima artificială i-a permis să meargă zilnic la sala de fitness.

„Mi-a plăcut mereu să mă antrenez şi să rămân în formă, însă nu am fost niciodată cu adevărat recunoscător pentru ce aveam. Acum, îmi închei mereu antrenamentul în lacrimi, deoarece sunt încă în viaţă şi mă simt minunat”, spunea Andrew Jones.

”Sunt cel mai arătos zombie pe care-l vei vedea vreodată”, declara acesta, făcând referire la faptul că pulsul nu i se simte.”N-a venit totul de-odată. Am făcut paşi de bebeluşi”, a mărturisit Jones.

După ce a fost diagnosticat cu teribila boală, el a aşteptat un donator de inimă, astfel încât să nu mai fie dependent de o inimă artificială. Se pare că l-a găsit, deoarece Andrew Jones a postat pe pagina sa oficială de Facebook, la 23 septembrie, o fotografie cu el în haine de spital şi cu un text scurt, dar cuprinzător: „Transplantul a fost un succes! Tuburile ies, iar eu stau în picioare! Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru uluitor!”.

sursa: libertatea.ro