ULTIMA ORĂ
RUSIA / ZENIT-URAL 2-0

VIDEO. Lucescu bate la meciul de inaugurare a stadionului după 3 eliminări la adversari! „N-aş fi vrut să câştig aşa”

UPDATE. Mircea Lucescu nu era foarte mulţumit după victoria cu 2-0 împotriva celor de la Ural, la meciul care a inaugurat noua arenă a lui Zenit, „Petrovski”.

Cele mai citite

N-aș fi vrut să câștig așa, deși țineam să inaugurăm arena cu un triumf. Nu știu cum am putut să ratăm atât de mult. Ne-am creat destule ocazii, dar am comis o grămadă de greșeli, și din cauza stării gazonului, a nervozității după eșecul cu Spartak și a reacțiilor din presă. Sunt sigur că atunci când noul stadion va fi plin și acoperișul nu va fi tras, atmosfera va fi diferită și echipa va juca mai bine„, a declarat românul.

UPDATE. Mircea Lucescu nu a fost singurul român martor la inaugurarea noii arene a lui Zenit, ci şi Eric Bicfalvi. Acesta a fost titular la Ural în partida de la St. Petersburg, dar a luat cartonaş roşu în minutul 60 într-un meci marcat de foarte mulţi nervi şi durităţi.

Cu această victorie, Zenit revine la un punct de locul 2 ocupat de ŢSKA Moscova.

Zenit – Ural 2-0 (Ivanovic 86, Mollo 93)

Trei eliminări la Ural: Bicfalvi 60, Pavliucenko 62, Emelianov 86)

Capture

Capture

UPDATE, ora 12:53 / Zenit St. Petersburg joacă sâmbătă, de la ora 14:00 împotriva lui Ural în prima ligă din Rusia. Este meciul de inaugurare pe noul stadion. 


Zenit St. Petersburg se mută în casă nouă. Şi una de lux. Echipa lui Mircea Lucescu spune adio stadionului Petrovski, care a fost casa lui Zenit în ultimii 81 de ani şi se va muta pe noul stadion Krestovsky, care va fi inaugurat azi, de la ora 14:00 împotriva lui Ural Ekaterinsburg.

Stadionul Krestovsky a costat 1 miliard de euro şi are o capacitate de 70.000 de locuri. Noul OZN din St. Petersburg a fost construit pentru a găzdui meciuri la Campionatul Mondial din 2018. 7 meciuri vor avea loc pe Krestovsky de la CM 2018, printre care şi o semifinală.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

Noua arenă va găzdui în acest an meciuri şi la Cupa Confederaţiilor, fiind arena pe care se va disputa marea finală. În plus, stadionul Krestovsky a fost ales de UEFA să găzduiască meciuri şi la Euro 2020.

Construcţia a durat 10 ani, însă ceea ce a ieşit este o adevărată bijuterie. Din păcate pentru fanii echipei, Zenit nu mai are şanse la titlu şi în acest final de sezon se vor lupta pentru un loc de Liga Campionilor.

Echipa lui Mircea Lucescu este pe locul 3 în Rusia, la 4 puncte de ŢSKA Moscova, locul doi şi 11 puncte de liderul Spartak.

1.000.000.000 de euro a costat stadionul Krestovsky

10 ani a durat construcţia noii arene

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu