Știai? Ele sunt surorile Andreei Marin! Cristina, Gabriela şi Andreea, una mai frumoasă ca cealaltă! GALERIE FOTO. Doamne, cât de bine pot să arate! Nu știi care este cea mai spectaculoasă

Toată lumea o cunoaşte pe sora Andreei Marin, Cristina, însă puţini ştiu că “Zâna” mai are o soră vitregă, în vârstă de 25 de ani. Tânără, pe numele ei Gabriela, este fiica tatălui Andreei, din a treia căsnicie.

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI CU SURORILE ANDREEI MARIN! CE FRUMOASE SÎNT! 

Andreea Marin are o soră vitregă, de 25 de ani, care locuieşte în Iaşi şi este încă studentă, la Facultatea de Arhitectură “G.M. Cantacuzino”. Gabriela este fiica tatălui vedetei, din cea de-a treia căsătorie a acestuia, cu Renata Marin.

Andreea are numai cuvinte de laudă pentru sora ei vitregă, despre care spune că e “o fată frumoasă şi deşteaptă”. Diva chiar i-a promovat tricourile pe care Gabriela le confecţionează, conform agentiadepresamondena.com.
Andreea Marin mai are o soră, pe care lumea o cunoaşte foarte bine. Cristina, care este căsătorită şi are doi copii, apare alături de fosta vedetă din televiziune la evenimente şi în pictoriale.

Nu rata

Sursa: EVZ Monden

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu