Fotbal intern

GALERIE FOTO. Pe Benzar îl cunoaşte toată lumea, dar nu o să îţi vină să crezi ce surori frumoase are jucătorul dorit de Steaua

Romario Benzar este unul dintre cei mai importanţi jucători din Liga 1. Fundaşul celor de la FC Voluntari a fost convocat de Christoph Daum la echipa naţională a României şi a fost cel mai bun...
25.09.2016 | 12:23

Romario Benzar este unul dintre cei mai importanţi jucători din Liga 1. Fundaşul celor de la FC Voluntari a fost convocat de Christoph Daum la echipa naţională a României şi a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul cu Muntenegru, scor 1-1.

De partea celalată, Daniel Benzar a călcat pe urmele fratelui mai mare Romario şi a prins un transfer la cea mai bună echipă din România, Steaua Bucureşti. Dacă ei au ieşit în evidenţă pe terenul de fotbal şi vor să-şi cîştige admiraţia fanilor prin jocurile bune şi golurile pe care le vor înscrie, Felicia şi Daniela, cele două surori ale fotbaliştilor fac ravagii pe site-urile de socializare.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Felicia este o brunetă cu trăsături de păpuşă şi cu nişte forme de invidiat, iar Daniela e blondă şi îi calcă pe urme surorii mai mari.

Dacă Steaua ar reuşi să-l cumpere pe Romario Benzar, atunci cele două tinere ar putea să-i încînte pe fanii echipei “roş-albastre” la meciurile de pe “Naţional Arena”.