ULTIMA ORĂ

I se spune BRUNETA PERFECTĂ! Cine este și cum arată românca fără defect care a făcut-o până și pe Bianca Drăgușanu să exclame cu invidie: „Eu nu am văzut FEMEIE MAI FRUMOASĂ ca tine!” GALERIE FOTO

Nimeni nu credea că Bianca Drăgușanu o să facă vreodată asta, însă s-a întâmplat. Iubita lui Victor Slav i-a spus public unei alte femei că este foarte frumoasă, fermecată de trasăturile fizice ale acesteia.
Monica Orlanda, iubita lui Alex Pițurcă, se află la sky în Austria, iar tânăra a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii din vacanță. La scurt timp, prietenii virtuali ai acesteia au început să comenteze și să-i facă o mulțime de complimente.

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Printre aceștia s-a numărat și Bianca Drăgușanu, aceasta declarându-se încântată de iubita lui Alex Pițurcă. ”Doamne, nu cred că am văzut femeie mai frumoasă ca tine!”, a scris iubita lui Victor Slav. Imediat, Monica Orlando i-a mulțumit pentru compliment.

Sursa: cancan.ro

 

Nu rata

Alex și Monica se pregătesc de nuntă, iar fiul fostului selecționer i-a dat deja inelul de logodnă. Cei doi spun că vor să facă pasul cel mare, însă nu au stabilit data nunții.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu