ULTIMA ORĂ

GALERIE FOTO. Toată lumea îl știe pe el, dar să vezi cum arată NEVASTA lui Șerban Huidu! De 20 de ani împreună. Reacția lui Huidu: ”ÎNNEBUNESC”

Toată lumea îl cunoaşte pe jurnalistul Şerban Huidu, datorită profesiei sale, însă mai nimeni nu o ştie pe femeia care stă lîngă el de mai bine de două  decenii la bine şi la greu.

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Vedeta TV a dezvăluit că neplăcerile din familia sa nu au reuşit să îi ocolească nici pe ei: “Anul acesta am făcut douăzeci de ani de cînd sîntem împreună şi treisprezece de cînd sîntem căsătoriţi. Nu e simplu deloc, însă vă spun eu ceva ce are ea special.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Nu rata

Eu sînt o fire nu contradictorie, dar îmi place să vorbesc în contradictoriu. Mama era aşa, Dumnezeu s-o ierte. Din contradicţii înveţi, te duci pe wikipedia şi înveţi. Eh, nevastă-mea nu se contrazice! Înnebunesc! Mă duc acasă, îi spun ceva şi spune “nu, nu cred că e aşa” şi pa, se întoarce şi pleaca”, a precizat Huidu.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri