News

Gică Hagi, DIVORŢ ŞOC! Motivul e incredibil! “Nu te încurci…”

Invitat în emisiunea "Profesioniştii", moderată de Eugenia Vodă, Gheorghe Hagi a vorbit despre fotbal şi nu a evitat să răspundă la întrebările în legătură cu viaţa sa personală şi...
06.06.2015 | 15:15
Gica Hagi DIVORT SOC Motivul e incredibil Nu te incurci

Invitat în emisiunea “Profesioniştii”, moderată de Eugenia Vodă, Gheorghe Hagi a vorbit despre fotbal şi nu a evitat să răspundă la întrebările în legătură cu viaţa sa personală şi familie. Hagi a explicat pentru prima dată şi motivele divorţului de Leni Celnicu, femeia de care s-a despărţit la doar cîteva luni de la momentul nunţii.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE HAGI VORBEŞTE DESPRE DIVORŢ!

“Nu a fost doar acea blondă, au fost mai multe!”

“Regele” a povestit un episod din tinereţe, atunci cînd acesta se îndrăgostise de o “blondă” care îi era colegă la ASE, dar cuvîntul parintilor săi a contat mai mult decît sentimentele pe care le avea. Regele a dezvăluit că tatăl său a intervenit în mai multe relaţii pe care le-a avut, iar cel mai important lucru era ca fetele să fie machedoance.

SIMONA HALEP. Imagini BOMBĂ cu noul iubit! Nu e fiul lui SPONTE 

“Tata a fost foarte inteligent şi mi-a spus ca să am o prietenă şi să mă gîndesc să îmi fie si sotie. A spus ca nu contează dacă o să fie albă sau neagră, dar  au dorit ca ei să o cunoască înainte să ne căsătorim. El a mai adăugat la sfîrşit că o să fie mai fericit dacă aleasa o să fie machedoancă, iar aşa mi-a spus direct ce îşi doreşte. Nu a fost doar acea blondă, au fost mai multe.”

Divorţ ŞOC! “Nu am avut nici un conflict. Cînd nu mai există încredere…”

Gică Hagi a vorbit şi despre primul său mariaj cu Leni Celnicu. Cei doi s-au căsătorit în 1990, dar căsătoria a durat mai puţin decît divorţul, cei doi au fost timp de şase luni soţ şi soţie, iar separarea a durat patru ani.

ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS a luat DECIZIA!

“Am divorţat la jumătate de an de prima soţie, aşa a fost să fie. Faci parteneriat cu cineva în viaţă, iar atunci cînd nu îţi mai place de cineva, cînd nu mai există încredere, cred că este mai bine să nu te încurci. Atît de simplu. Nu am avut niciun conflict.”

Acesta a vorbit şi despre actuala sa soţie şi despre viaţa de familie. “Regele” recunoaşte că trăieşte o poveste aşa cum a visat. “Sînt fericit asa cum visam, soţia are grijă de mine, mă tolerează. Nu sînt perfect.”

TULBURĂTOR! România va fi şocată: VEDETA a vrut să se SINUCIDĂ! 

VIDEO + FOTO / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA!

Ultima oră! ANUNŢ ŞOC despre starea lui Gabriel COTABIŢĂ!

A spus-o PUBLIC! El e tenismenul care NU VREA să facă AMOR cu Simona Halep şi Şarapova!