LIGA 1 / VIITORUL

Hagi, GENIU sau bluf: „E cel mai bun mijlocaş român din ISTORIE”

342

Liderul Ligii 1, Viitorul, a plecat în primul cantonament al iernii, programat în Cipru. Gheorghe Hagi a reuşit să ţină jucătorii în această perioadă, în ciuda faptului că a avut oferte tentante pentru jucătorii săi.

Cele mai citite

La plecarea în Cipru, Gică Hagi a făcut o declaraţie surprinzătoare: „Răzvan Marin e cel mai bun mijlocaş român din istorie”. Este o declaraţie curajoasă despre un jucător de doar 20 de ani.

Răzvan Marin a fost dorit insistent de Gigi Becali la Steaua, însă mai multe cluburi din străinătate s-au arătat interesate de un transfer, Fiorentina fiind cea mai importantă dintre ele.

„Nu îmi doream să plec acum”

Mijlocaşul Viitorului a declarat că nu i-a stat gîndul la plecare şi speră să cîştige primul titlu din istorie cu echipa lui Hagi: „Vreau să rămîn. Nu îmi doream să plec acum. Sîntem pe primul loc şi vreau să cîştigăm primul titlu din istorie”, a spus Marin.

Fiorentina a oferit 3 milioane de euro pentru jucătorul Viitorului, însă Hagi nu i-a dat drumul în această iarnă. În acest sezon, Marin a evoluat în 22 de meciuri şi a marcat de 4 ori.

Nu rata

2 milioane de euro e cota de piaţă a lui Marin

20 de ani are Răzvan Marin 

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu