FOTBALUL, LA PUŞCĂRIE! / CULISE

ŞOC! Gică Popescu ia o decizie DURĂ! Îşi pune ŢARA în cap

Gică Popescu este decis să își caute dreptate în instanțele supreme ale Europei după ce a fost condamnat la trei ani, o lună și zece zile în „Dosarul Transferurilor”. Fostul international este convins că a fost condamnat pe nedrept în cel mai mediatizat caz de corupție din fotbalul românesc, drept pentru care s-a hotărît să-și caute dreptatea în afara României.

Cele mai citite

Aspectul care l-a convins pe Gică Popescu că trebuie să se adreseze la CEDO ține de modul în care completul de judecată a abordat cazul său din „Dosarul Transferurilor”. Fostul mare internațional s-a destăinuit  apropiaților și le-a transmis acestora că Justiția a interpretat greșit voit Noul Cod Penal pentru ca Popescu să fie încarcerat. „Gică Popescu  le-a cerut avocaților să înceapă demersurile juridice pentru a intenta un proces Statului Român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru modul în care s-a decis reținerea lui”, a fost mesajul transmis pentru FANATIK.RO de către apropiații fostului impresar.

Citește: EXCLUSIV / Răspunsul lui Popescu la grațierea oferită de Ponta!

media_140024365016311900 (1)

Despăgubiri de milioane de euro

Fostul colaborator al fraților Becali la firma de impresariat urmează să ceară, pe lîngă reabilitarea sa și stabilirea nevinovăției, o sumă importantă de bani, cifra exactă urmînd fi stabilită doar după ce Gică Popescu și avocații săi vor stabili efectele negative materiale și morale cauzate de arestarea sa. „Momentan, nu ne-a specificat despre ce sumă este vorba, doar că are de gînd să ceară mulți bani statului român, peste un milion de euro. Este prematur să vorbeasca despre o cifră exact”, au precizat, pentru FANATIK.RO, apropiații lui Popescu.

Citește: INCREDIBIL! Popescu a fost ELIBERAT într-o scurtă permisie!

gica-popescu-ii-avertizeaza-pe-tricolori-aveti-mare-grija-la-baraj-105607-1-660x400

 Citește și: Scene DRAMATICE cu fiul la PUȘCĂRIE!

Popescu, liber în 2015!

Gică Popescu, care a fost închis la începutul lunii martie 2014 pentru evaziune fiscală și spălare de bani în “Dosarul Transferurilor”, speră la grațiere în acest an. Motivele pentru care fostul internațional poate să iasă sînt reprezentate atît de pedeapsa primită, cea mai mică din lotul oamenilor de fotbal care au fost condamnați în același dosar, precum și de activitatea intensă avută în spatele gratiilor. “A primit cea mai mică pedeapsă posibilă, trei ani, o lună şi 10 zile. A ispășit o perioadă lungă din pedeapsă și a avut activități în cadrul închisorii. Pe lîngă el, Jean Pădureanu mai poate să iasă pe caz de boală. În rest, toți vor rămîne în penitenciar”, au afirmat surse juridice pentru FANATIK.RO. Dacă lucrurile vor decurge cum speră fostul internațional, Popescu poate să devină liber spre sfîrșitul anului în curs.

500.000 euro este cea mai mare sumă primită de un român din partea statului după o decizie CEDO

35 milioane euro este suma, estimativ, pe care statul român a fost obligat să o plătească după ce a pierdut procesele la CEDO

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Nu rata

Ce planuri are Ministerul Sănătăţii în 2015

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri
Fanatik beauty collection