LIGA 1 BETANO / STEAUA

„El vrea să fie FURATĂ Steaua! La meciul direct, pac, cap și PAJURĂ!”

Gigi Becali Dan Petrescu. L-am vrut, dar avem alta gandire

CFR Cluj are un start foarte bun de sezon după ce echipa antrenată de Dan Petrescu a câştigat şase din cele şapte meciuri din Liga 1 Betano. Clujenii sunt pe primul loc al clasamentului, la patru puncte deasupra celor de la FCSB. Finanțatorul vicecampioanei, Gigi Becali, susține că ”Bursucul” și-ar dori ca echipa sa să fie dezavantajată de arbitri și-i transmite acestuia că poate pleca din Liga 1 oricând dorește.

Cele mai citite

Dan Petrescu vrea să fie ajutat doar el. Lui nu-i convine dacă Steaua nu e furată. Cine țipă mai mult ăla are dreptate, zice el. Dar noi n-am țipat mai mult decât el. Nouă ne-au furat mingea din poartă și el se ia de noi! Nouă ni s-au furat două puncte, lui ce i s-a furat? El vrea să fie furată Steaua, altfel țipă. Eu asta am văzut la el. Are atâta tupeu încât spune că unele echipe marchează din ofsaid. Vă dați seama cât tupeu! Nu e niciun război, ăsta-i tupeul lui. Lui nu îi convine că n-a fost furată Steaua la ultimul meci. El e un băiat bun, dar spune că-și apără echipa lui. Băi, Dane, tu țipi și dacă Steaua nu e furată!

La meciul direct, cap și pajură! Pac, cap și pajură! Vine la noi, pac le dăm în cap. Îi batem de 4 ori tur-retur. Să vezi ce o să țipe atunci. Cum să dăm noi gol, el e Dan Petrescu, a venit în România. El nu-și dă seama că există lume aici care țipă mai tare. Îl am și pe MM aici. Mie nu-mi trebuie facebook să vorbesc, eu vorbesc în direct. Cu alte cuvinte, el era supărat că Steaua a fost arbitrată corect. Convenția lui să vină în România era ca Steaua să fie furată„, a spus patronul FCSB.

Declaraţia lui Becali a venit ca urmare a unui punct de vedere exprimat de Petrescu după jocul cu FC Voluntari, „Alte echipe vorbesc de arbitraje. Noi nu dăm pe Facebook. Să ne lase în pace. Cei care vorbesc să se uite la ei și să ne lase în pace. Alte echipe dau goluri din ofsaid, după faulturi”, a comentat Petrescu.

Interesant este faptul că Gigi Becali a vrut să-l aducă în trecut pe Dan Petrescu la echipă, însă marea problemă a fost faptul că cei doi au o altă filosofie a jocului şi că ar fi existat şanse mari să nu se înţeleagă. Acesta a mai precizat că dacă CFR Cluj nu va ieşi pe primul loc la sfârşitul sezonului, mandatul pe banca ardelenilor poate fi considerat cu uşurinţă un insucces.

„Eu l-am vrut pe Dan Petrescu de mai multe ori. Am încercat să colaborez cu el. Dacă nu iese pe primul loc înseamnă că nu a avut succes. Nu ştiu dacă mă înţelegeam cu Dan Petrescu. Avem altă gândire, nu ne înţelegeam şi poate ne certam”, a declarat Gigi Becali.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu