News

GIGI BECALI. Tragedia care l-a marcat! A mers la cimitir la trei zile după eliberare

În urmă cu trei zile, Gigi Becali a ieşit din închisoare. În această dimineaţă, omul de afaceri a mers la mormîntul mătuşii sale, mama lui Giovani şi a lui Victor, pentru a-i duce o...
24.03.2015 | 18:13
GIGI BECALI Tragedia care la marcat A mers la cimitir la trei zile dupa eliberare
ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, Gigi Becali a ieşit din închisoare. În această dimineaţă, omul de afaceri a mers la mormîntul mătuşii sale, mama lui Giovani şi a lui Victor, pentru a-i duce o coroană de flori.

În urmă cu aproape doi ani, mama lui Victor şi a lui Giovani Becali a fost gasită fără suflare în piscina casei în care locuia. Medicii au decis mai apoi că Everdichia Becali a făcut infarct în timp ce se plimba pe marginea piscinei, şi a murit înecată. La înmormîntare a participat toată familia Becali, cu excepţia lui Gigi, care se afla în închisoare. Zilele trecute, patronul echipei Steaua a primit o permisie de o săptămînă de la penitenciarul Poarta Albă.

ADVERTISEMENT

S-a decis soarta lui Stoican! Clauza antrenorului

În ultimele trei zile, Becali a preferat să stea în sînul familiei, alaturi de sotie, de fete, dar şi de mama sa. De asemenea, el şi-a chemat şi rudele la reşedinţa din Pipera, unde a oferit adevărate mese festine.

Becali trebuie să-i plătească lui Heinrich Schorsch suma de 1 milion de lei

Cu toate acestea, afaceristul nu a uitat de promisiunea făcută verilor săi, pe care a ţinut morţiş să o ducă la bun sfîrşit: “Gigi a fost la mormînt la mătuşa lui, mama lui Victor şi a lui Giovani. A cerut să meargă singur. A dus o coroana, a aprins lumînări şi a zăbovit lîngă locul de veci aproape o oră. Giovani i-a cerut să facă acest lucru, să se duca să aprindă o lumînare şi în numele lui”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

ADVERTISEMENT

Război total cu jucătorii. Mesaj dur pentru Gigi Becali

 Ar putea fi eliberat conditionat!

Săptămîna viitoare se va judeca cererea de eliberare condiţionată a lui Gigi Becali, care se află în închisoare de aproape doi ani. Dacă avocaţii îşi vor face datoria, Gigi s-ar putea întoarce definitiv acasă şi ar putea să sărbătoarească Paştele alături de familie!

Sursa: www.cancan.ro

Un fotbalist român a scăpat din tragedia aviatică