Fotbal intern

Gigi Becali, graţiat? Anunţul făcut de Traian Băsescu la TV

GIGI BECALI. Traian Băsescu a vorbit vineri seară la Realitatea TV despre potenţiala graţiere a lui Gigi Becali, pe finalul mandatului său, patronul Stelei aflîndu-se deja de un an şi jumătate...
01.11.2014 | 11:06
Gigi Becali gratiat Anuntul facut de Traian Basescu la TV

GIGI BECALI. Traian Băsescu a vorbit vineri seară la Realitatea TV despre potenţiala graţiere a lui Gigi Becali, pe finalul mandatului său, patronul Stelei aflîndu-se deja de un an şi jumătate în spatele gratiilor.

INCREDIBIL! Ce a păţit Gigi Becali cînd a dorit să voteze

GIGI BECALI. Mama latifundiarului din Pipera a făcut în primăvară cerere de graţiere pentru fiul său la preşedintele Traian Băsescu. Iniţial, s-a solicitat refacerea acesteia, din cauza unor lacune procedurale pe care le avea, însă nici forma ei finală nu a avut succes. Şefului statului a refuzat graţierea lui Gigi Becali, comunicatul oficial fiind transmis de Aministraţia prezidenţială. “Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a decis neacordarea graţierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de graţiere a domniei sale. Decizia domnului preşedinte Traian Basescu a fost transmisă solicitantului graţierii”, suna anunţul oficial.

TUN DE 65 DE MILIOANE DE EURO PENTRU GIGI BECALI!!! DE CRĂCIUN, IA BANII!!!

“Graţierea e pentru bătrîni şi femei!”

GIGI BECALI. Între timp, şeful statului a motivat decizia luată atunci, justificînd de ce nu a cedat presiunilor să-l elibereze pe Gigi Becali, chiar dacă acesta a stat un an şi jumătate în spatele gratiilor. Chestionat vineri pe tema graţierilor la Realitatea TV, Traian Băsescu a explicat: “Eu am avut nişte criterii cînd am utilizat instituţia graţierii, adresate aproape în exclusivitate bătrînilor şi femeilor cu mulţi copii, nu altora!” Situaţia s-ar putea schimba, conform declaraţiilor, însă dacă la conducerea ţării va ajunge Victor Ponta, acesta lăsînd de înţeles că-i va graţia atît pe Gigi Becali, cît şi pe Gică Popescu.

GESTUL ULUITOR FĂCUT DE GIGI BECALI PENTRU MIHĂIŢĂ NEŞU, DUPĂ  MOARTEA TATĂLUI SĂU, CARE L-A FĂCUT SĂ PLÎNGĂ PE FOSTUL FOTBALIST!!!

Ponta lasă de înţeles că Gigi Becali ar putea fi graţiat

GIGI BECALI. Într-un interviu acordat în urmă cu cîteva zile, Victor Ponta şi-a expus planurile în cazul în care va cîştiga alegerile prezidenţiale: “Pe Gică Popescu îl voi graţia, dacă el sau un membru al familiei sale vor face cerere de graţiere. Însă vă repet, doar dacă se va face din partea lor către mine o cerere de graţiere. Aşa este legea. Iar Gigi Becali cred că a suferit, a plătit. În general, cred că mai bine le iei oamenilor banii dacă au făcut ceva ilegal. Nu mi-am ascuns simpatia“.

ALEGERI 2014. FINALA se joacă între Ponta şi Iohannis. Toate datele exit-poll-urilor

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!