INTERNAŢIONAL / AL SADD-AL RAYYAN 2-1

VIDEO. Becali, încă un milion! Hamroun, gol DECISIV în finală!

LIGA EUROPA - STEAUA BUCURESTI - ROSENBORG TRONDHEIM

Jugurtha Hamroun este unul dintre cei mai buni oameni pe care Al Sadd i-a avut la dispoziție în stagiunea curentă. Jucătorul trimis împrumut de Steaua în Qatar a marcat vineri golul victoriei cu Al Rayyan, în minutul 90+1. Gruparea marocanului s-a impus cu 2-1 în finala Cupei Prinţului!

Cele mai citite

A fost golul cu numărul 7 marcat de Hamroun pentru Al Sadd. Algerianul evoluează în linia mediană, alături de Xavi, fostul jucător al Barcelonei. După acest sezon foarte bun, șeicii sunt deciși să-l cumpere definitiv de la FCSB. Dacă se va ajunge la o tranzacție definitivă, Gigi Becali va încasa încă 1.000.000 de euro de la formația din Qatar.

„Totul merge bine și echipa este concentrată pe ce are de făcut. Sunt foarte fericit cu ce am realizat până acum și cred că pot oferi și mai mult. La începutul sezonului mi s-a spus că e greu aici, că temperaturile sunt foarte ridicate, iar umiditatea la fel. Dar totul a mers bine, m-am integrat rapid și le mulțumesc tuturor celor din cadrul clubului pentru modul în care m-au primit”, a declarat Hamroun.

Nu rata

GOLUL MAROCANULUI LA MINUTUL 10:20

După ce joi seara Anderlecht a luat titlul şi Becali a aflat, astfel, că va mai lua 1.000.000 de euro bonus din transferul lui Nicolae Stanciu, acum patronul FCSB a primit asigurările qatarezilor că vor activa clauza de transfer definitiv a lui Jugurtha Hamroun.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu