Sport

GIGI BECALI. Dezvăluire de după gratii:”E FRATELE meu”

GIGI BECALI.Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dat ordin direct din Penitenciarul de la Poarta Albă, oamenilor săi de încredere, să se ocupe şi să îi ducă tot ce îi trebuie...
21.01.2015 | 00:00

GIGI BECALI.Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dat ordin direct din Penitenciarul de la Poarta Albă, oamenilor săi de încredere, să se ocupe şi să îi ducă tot ce îi trebuie conform legii lui Viorel Hrebenciuc la arest. Fie că e vorba de pachet, bani sau medicamente, patronul roş-albaştrilor doreşte ca bunului său prieten, pe care-l consideră ca un frate, să nu-i lipsească absolut nimic. Fostul deputat a fost arestat preventiv pe data de 29 octombrie 2014, iar de atunci judecătorii i-au respins cererile, ori de cîte ori a solicitat eliberarea.

Citeşte: EXCLUSIV! Becali, în COMISIE! “Va fi ELIBERAT”

Şeful din umbră

GIGI BECALI. Viorel Hrebenciuc şi Andrei Hrebenciuc, oamenii care au ajutat Steaua din umbră, după ce Gigi Becali a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare cu executare, se confruntă cu mari probleme cu legea. Fostul deputat se află în puşcărie încă de pe data de 29 octombrie, iar fiul acestuia a fost arestat preventiv, cu cîteva zile înainte de tatăl său, dar ulterior a obţinut din partea judecătorilor permisiunea de a părăsi închisoarea şi a rămîne în arest la domiciliu. În aceste condiţii, după ce a ajutat din penitenciarul de la Poarta Albă peste 100 de persoane cu diferite cazuri sociale, prin gesturile sale umanitare, latifundiarul din Pipera nu avea cum să nu îşi îndrepte atenţia şi către familia care i-a păstorit clubul, neoficial, din umbră, după ce el a fost condamnat definitiv în dosarele “Sechestrării de persoane” şi cel al “Schimburilor de terenuri cu Armata”.

hrebenciuc-becali-26

“Luaţi legătura cu familia şi aveţi grijă de ei!”

GIGI BECALI. În aceste condiţii, după a aflat că nici pînă la această oră Viorel Hrebenciuc nu a reuşit să obţină eliberarea din arest preventiv, iar fiul său se află în continare în arest la domiciliu, Gigi Becali le-a transmis oamenilor săi de încredere să ia cît mai repede legătura cu familia lui Viorel Hrebenciuc şi să se intereseze de soarta prietenului său, dar şi de cea a lui Andrei Hrebenciuc. “Vreau să le contactaţi cît mai repede familia şi să îi întrebaţi de ce au nevoie. Vreau să îi duceţi la arest lui Viorel tot ce îi trebuie, fie că e vorba de medicamente, pachete cu cele necesare sau bani. Ştiţi şi voi bine cît ne-a ajutat Viorel. Aveţi grijă de el. E fratele meu!”, a sunat ordinul patronului clubului din Ghencea pentru subalterni.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Interviu de angajare la PUŞCĂRIE!

hrebenciuc-andrei-viorel

S-a dus cu elicopterul după Breeveld la Tg. Jiu

GIGI BECALI.Viorel Hrebenciuc a vegheat pe cît a fost posibil, din umbră, asupra destinelor Stelei. Uneori s-a implicat chiar şi oficial atunci cînd a fost cazul. Pe lîngă faptul că era nelipsit la meciurile internaţionale ale roş-albaştrilor, fostul deputat s-a ocupat şi de campania de achiziţii a clubului din Ghencea în vara anului trecut. Astfel, împreună cu Valeriu Argăseală, cei doi s-au deplasat la Tg Jiu cu elicopterul pentru a negocia transferul lui Nicardo Breeveld în Ghencea. Ulterior fostul mijlocaş al formaţiei Pandurii a semnat cu echipa lui Costel Gâlcă. Toată lumea ştia că Viorel Hrebenciuc era protectorul Stelei. El avea cu Gigi Becali o relaţie specială de foarte mulţi ani, iar acum este normal ca el să se intereseze de situaţia bunului său prieten, chiar dacă ambii sînt închişi şi au probleme cu legea”, a dezvăluit pentru FANATIK.RO un apropiat al patronului din Ghencea.

Citeşte: EXCLUSIV / Acord Becali cu Hagi! “S-au înţeles!”

s1.ziareromania.ro

Ce acuze îi aduc procurorii

GIGI BECALI. Viorel Hrebenciuc a fost arestat pe data 29 octombrie 2014, sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi cumpărare de influenţă, spălare a banilor, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi instigare la folosirea influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Totodată, fostul deputat este cercetat şi în dosarul retrocedărilor de păduri, dar şi în dosarul implicării obţinerii licenţei unei televiziuni patronate de Gheorghe Ştefan.

Citeşte: INCREDIBIL! Cît de ieftin este Bourceanu pentru Steaua!

gigi-becali-copilul-urii-lui-hrebenciuc-fata-de-vadim-tudor-18427051

El a salvat Steaua!

GIGI BECALI. De numele lui Viorel Hrebenciuc se leagă şi reuşita roş-albaştrilor în procesul de la Nyon, după ce Steaua a riscat să fie exclusă din cupele europene în urma condamnării lui Gigi Becali în Dosarul “Valiza”. Concret? Fostul deputat s-a ocupat să asigure roş-albaştrilor una dintre cele mai bune echipe de avocaţi. Am salvat spiritul Stelei! De fapt avocaţii, nu eu! Gigi Becali nu trebuie să îmi mulţumească, chiar dacă dosarul a fost vital pentru a evita un dezastru. Este prietenul meu şi aş face orice pentru el să îl ajut. Ştiţi cum a sunat explicaţia UEFA? Steaua e suspendată, dar datorită circumstanţelor prezentate în dosarul de apărare se suspendă sancţiunea pe o perioadă probatorie de 5 ani. A fost un dosar perfect, s-a lucrat cîteva nopţi la el, şi culmea, au fost şi vreo doi dinamovişti care au muncit. A mai fost o poveste drăguţă cu dosarul. Eram în contratimp, îl finalizaserăm, dar trebuia dus la legat. Era ultima zi, cînd au ajuns oamenii de la club se terminase programul, dar băiatul de acolo, auzind că e vorba despre dosarul de apărare al Stelei, a prelungit programul, a muncit să îl facă să arate bine, ca aspect, a stat vreo oră-două să fie chestiune serioasă şi ca aspect al lui, coperţile să fie frumoase“, a spus Hrebenciuc pentru Gazeta Sporturilor. Totodată, Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat, prin relaţiile sale, a ajutat la apariţia unui sponsor pe spatele tricourilor roş-albaştrilor.