ULTIMA ORĂ
CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING-STEAUA 0-0

EL a fost REMARCATUL: „Nu l-am recunoscut, aşa de bine A JUCAT”

FCSB a obţinut un rezultat de egalitate, 0-0 cu Sporting Lisabona, în manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Rezultatul este unul care le dă încredere jucătorilor antrenaţi de Nicolae Dică, mai ales că la returul de pe Arena Naţională se anunţă tribune pline. Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre meciul steliştilor de la Lisabona.

Cele mai citite

Latifundiarul din Pipera a declarat că i-a plăcut cum a jucat echipa lui, însă a susţinut că jucătorii lui Nicolae Dică au fost lipsiţi de şansă la Lisabona. Gigi Becali a mai precizat că FCSB nu trebuie să se hazardeze în meciul retur şi să atace din primul minut, mai ales că în opinia sa, partida de la Bucureşti va arăta altfel pentru stelişti, aceştia urmând să fie susţinuţi de un stadion plin.

„Mi-a plăcut pentru că am jucat bine, dar nu mi-a plăcut că nu am avut şi noroc. Sporting e o echipă mult mai bună decât noi. Dacă marca Enache era foarte bine. Nu trebuie să atacăm la Bucureşti, nu trebuie să ne hazardăm. Aici o să fie alt meci. Nu o să mai fie mingea doar la ei. O să fie jumate-jumate. O să avem tribunele pline. Va fi alt meci. Budescu o să dea mai multă siguranţă pe teren, dar cel mai mult contează cei 50.000 de spectatori care vor veni la meci”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Nu rata

Patronul FCSB a avut şi câţiva remarcaţi după meciul de la Lisabona, acesta lăudând prestaţia lui Alibec, dar şi a jucătorilor din defensivă. „Alibec m-a mulţumit, cum să nu mă mulţumescă, el se vede în meciuriule mari. Cel mai bun a fost Alibec, s-a bătut cu şase oameni. Mi-a plăcut toată defensiva. Enache, aşa cum este el cu nebuniile lui, s-a bătut de la egal la egal cu Coentaro. Nu l-am recunoscut pe Larie aseară, aşa de bine a jucat. Dacă dăm razboi la Bucureşti ne calificăm”, a mai precizat Becali.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri
Fanatik beauty collection