ULTIMA ORĂ
FANATIK / BEAUTY COLLECTION

GALERIE FOTO. Cele mai fierbinți poze cu Gina PISTOL. Mai hot ca în Playboy! Se vede TOT! Cum arată goală!

Click pe poze sus in galerie foto pentru a vedea un pictorial foarte fierbinte cu blonda care prezintă emisiunea „Chefi la cuțite”

Gina Pistol a pozat nud pentru prima dată în 2005, când avea doar 19 ani. Pictorial din „Playboy” a fost unul de senzaţie, iar notorietatea blondei a fost într-o continuă creştere de atunci.

Cele mai citite

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zîna” le vrea DISPĂRUTE!

Gina Pistol a pozat pentru prima dată nud la doar 19 ani, în revista „Playboy”. Frumoasa blondă a intrat, atunci, în pielea lui Marilyn Monroe. Blondă, cu un machiaj pronunţat, Gina a interpretat-o pe dorita cântăreaţă. În baie, unduindu-şi trupul într-o cadă plină cu spume, apoi tolănită în pat, goală aşa cum a făcut-o mama natură, Gina Pistol le-a răpit respiraţia bărbaţilor.

„Un trup de o frumuseţe desăvârşită, un chip de divă, un stil plin de strălucire, priviri de lapis-lazuli şi… un suflet de copil – aşa ar arăta o schiţă de portret al Ginei Pistol. Mai departe, descoperi o fiinţă construită pe o combinaţie irezistibilă de modestie, candoare şi inocenţă”, este descrierea Ginei Pistol din revista pentru bărbaţi.

Pictorial INCENDIAR! Făcea SPORT de performanţă în România, azi A POZAT TOPLESS 

Puţini ştiu că Gina Pistol a fost vânzătoare în oraşul său natal, Roşiori de Vede, lansându-se în showbiz în urmă cu aproape 10 ani, într-o emisiune TV.

Nu rata

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ în dormitor! “Îmi PLAAACE!”

LIBERTATEA.RO
SPYNEWS.RO
Articole similare
WOWBIZ.RO
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu