Fotbal intern

Ce transferuri! Doi români au ajuns într-un campionat important din Europa

Tinerii jucători români sunt la mare căutare în campioanatele din occident, deşi echipa naţională şi majoritatea cluburilor au devenit anonime pentru fotbalul mare. Doi jucători s-au...
20.09.2017 | 19:45
Ce transferuri Doi romani au ajuns intrun campionat important din Europa

Tinerii jucători români sunt la mare căutare în campioanatele din occident, deşi echipa naţională şi majoritatea cluburilor au devenit anonime pentru fotbalul mare. Doi jucători s-au transferat în puternicul campionat al Olandei, semnând chiar în aceste zile un contract cu FC Groningen. Este vorba de Antonio Manolache (17 ani, fundaş central, ultima oară la Petrolul) şi de Antonio Sefer (tot 17 ani, ultima oară la Oţelul Galaţi).

Manolache şi Sefer au fost transferaţi la recomandarea lui Ştefan Nanu, fost antrenor la echipa de juniori under 16 a unei alte echipe olandeze, FC Emmen.  Manolache şi Sefer vor evola întâi la echipa de tineret a celor de la Groningen, urmând să fie promovaţi într-un an la echipa de seniori dacă vor confirma în tricoul echipei a doua a clubului olandez.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pe cine a transferat Groningen: “Semăn cu Sânmărtean”

“Mi-am dorit foarte mult să ajung într-un campionat din străinătate. Visul meu e să joc la Barcelona. Poate o să reuşesc să ajung acolo într-o zi. Ca stil de joc mă asemăn cu Sânmărtean”, spunea Antonio Sefer cu câteva luni înainte de a se parafa acest transfer. Sefer a jucat în Liga a doua pentru Oţelul Galaţi, bifând 15 partide pentru echipa de la malul Dunării.

“Suntem foarte buni prieteni şi mă bucur enorm de mult că sunt alături de el la acelaşi club . Noi doi ne ştim foarte bine, am jucat foarte mult timp împreună la Timişoara şi chiar şi înafara terenului eram uniţi . Şi la naţionala amândoi eram si suntem baza echipei!”, a fost declaraţia lui Antonio Manolache.