ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

Hagi intervine în războiul lui Gigi cu CSA: „Să facă parteneriat!”

STEAUA. Gheorghe Hagi este de partea lui Gigi Becali în războiul pe care îl are cu CSA. „Regele” spune că cele două părţi ar trebui să facă un parteneriat pentru binele suporterilor.

Cele mai citite

„Steaua rămâne Steaua. Echipa asta trebuie să meargă în continuare. Brandul Steaua cu Gigi Becali a fost la cel mai înalt nivel, a întreținut acest brand. A adăugat multe trofee și performanțe.

Eu i-aș cere să facă parteneriat cu Armata și să dea un procent din sponsorizări și din vânzarea de bilete. Din transferuri nu, pentru că el aici investește banii lui. Nu poate să spună nimeni că nu au fost niște acorduri între cele două părți.

A funcționat atâția ani în Europa, e clar că a fost corect. Brandul Steaua suferă din cauza acestui scandal. Și Dinamo e distrusă acum. Pentru tot felul de orgolii. Trebuie să existe o cale de mijloc.

Nu rata

Becali a muncit mult în perioada asta. Toți zic cât a scos, dar cât a băgat? El a dat 1,8 milioane pe Tătărușanu și a plecat gratis. Inimile suporterilor Stelei sunt «varză» acum”, a zis Gică Hagi la DigiSport.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu