ULTIMA ORĂ
FOTBAL / LIGA 1

Regele şi Regina! Ce noapte magică pentru Halep! A triumfat la Madrid şi i s-a îndeplinit marea dorinţă: VIITORUL lui Gică Hagi, CAMPIOANA ROMÂNIEI!

UPDATE / Dorinţa Simonei Halep ca Viitorul să câştige titlul în Liga 1, pentru Gică Hagi, s-a împlinit chiar cu puţin timp înainte ca jucătoarea noastră să câştige turneul de tenis de la Madrid.

Cele mai citite

Imaginea cu Halep, care era doar un copil când l-a cunoscut pe „Rege”, este una memorabilă. Doi campioni ai României care trăiesc în aceste zile bucuria succesului.

VEZI MAI MULTE IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Simona Halep este o cunoscută fană a Stelei, dar a surprins atunci când a fost întrebată despre lupta la titlu în Liga 1. Campioana noastră îi ţine pumnii lui Gică Hagi în această dispută. 

Mi-aș dori ca ei să ia titlul, din tot sufletul”, a fost reacția Simonei. Hagi are o relaţie specială cu Halep, amândoi fiind din Constanţa. Fostul internaţional român este idolul jucătoarei de tenis.

Dar, în urmă cu 3 ani, Simona Halep a fost în Ghencea la ultimul derby Steaua-Dinamo. Atunci, jucătoarea de tenis avea un fular cu Steaua la gât şi a dat lovitura de începere a meciului.

La finalul confruntării, Halep a primit un tricou semnat de toţi jucătorii şi a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii Stelei. Campioana noastră a recunoscut că este stelistă de mică.

dwa

În acest moment, Viitorul şi FCSB sunt la egalitate de puncte, 33, în fruntea clasamentului. Au mai rămas 6 etape de jucat.

 

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu