INTERNAŢIONAL / DECIZIE

Haos în Serbia! Partizan, EXCLUSĂ trei ani din cupele europene

partizan-steaua2

Partizan Belgrad, a fost exlusă pe următorii trei ani din cupele europene, din cauza datoriilor acumulate, anunţă UEFA.

Cele mai citite

În 2013, Partizan a mai fost suspendată de UEFA, tot din cauza problemelor financiare. Presa din Serbia scrie că echipa ar putea, totuşi, scăpa de penalizare dacă achită o parte din această datorie, în valoarea de 360.000 de euro.

Partizan are, de asemenea, varianta de a face apel la TAS împotriva acestei decizii, în termen de zece zile. Problemele pe care le întîmpină vicecampioana Serbiei vine pe fondul în care cel mai curtat fotbalist român, Constantin Budescu, este curtat de rivala lui Partizan, Crvena Zvezda.

„Eu nu cred că există o echipă în Serbia este capabilă în acest moment să îi ofere lui Budescu un salariu pe măsura celui despre care s-a scris în ultimele zile. Chiar dacă, sînt sigur, ar fi foarte util pentru campioana Serbiei”, a declarat Florin Iacob, impresarul care cunoaşte foarte bine fotbalul sîrb.

Nu rata

20.000 de euro pe lună şi 200.000 de euro la semnătură este propunerea care i-ar fi făcut-o Crvena Zvezda lui Budescu, fotbalist care este dorit şi de Steaua, după ce şi-a reziliat contractul în China.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu