Harlem Gnohere, noul Harlem Shake

gnohere reusita craiova

Dansul victoriei lui Harlem Gnohere în meciul CSU Craiova – FCSB a făcut furori pe internet. Golul „Bizonului” din minutul 20 a fost unul din golurile esențiale ale sezonului, căci a distanțat FCSB în clasament la două puncte de Viitorul, iar atacantul roș-albastru n-a avut răbdare să sărbătorească victoria după întoarcerea în capitală, ci și-a celebrat reușita direct în vestiar, după meci, cu un dans afro de tot hazul. Iată înregistrarea:

Cele mai citite

Clipul a făcut deliciul fanilor până acolo încât NetBet, sponsorul oficial al clubului, a lansat un concurs care va stârni și mai mult amuzament: cine imită cel mai bine „Dansul Bizonului” va fi răsplătit cu 1000 de euro! Cu siguranță că valoarea premiului va stârni pofta de dans a multora, iar noi abia așteptăm sa publicăm cea mai buna imitație, dupa 20 aprilie când se încheie concursul.

Însă francezul va avea mult de furcă cu această idee, căci el însuși va trebui să vadă filmulețele și să aleagă câștigătorul. NetBet va mai premia clipul cu cele mai multe vizualizări cu un tricou semnat de Gnohere, iar cinci mingi de fotbal semnate de membrii echipei vor fi oferite prin tragere la sorți celor care să își arate talentele coregrafice pe Facebook sau Instagram.

Nu rata

Atacantul a avut la rândul lui și motive financiare de bucurie dupa reușită: Gigi Becali a afirmat după meci că îi va mări salariul.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu