Sporturi

Herb Dean, cel mai faimos arbitru de MMA din lume, a oficiat la RXF 19

Fanii MMA-ului din România au rămas cu gura căscată la Real Xtreme Fighting 19 de la Galaţi. În cuşcă şi-a făcut apariţia cel mai cunoscut arbitru de MMA din lume, americanul Herb Dean,...
03.09.2015 | 12:03
Herb Dean cel mai faimos arbitru de MMA din lume a oficiat la RXF 19
ADVERTISEMENT
Fanii MMA-ului din România au rămas cu gura căscată la Real Xtreme Fighting 19 de la Galaţi. În cuşcă şi-a făcut apariţia cel mai cunoscut arbitru de MMA din lume, americanul Herb Dean, tocmit de promotorul Sebastian Vieru să oficieze în cadrul evenimentului.
Dean, 45 de ani, cu aproape 6000 de meciuri de MMA arbitrate la activ, a condus 4 dintre cele 10 întîlniri programate la Real Xtreme Fighting 19. Herb Dean este cunoscut publicului din România în special din galele UFC care au fost transmise la un moment dat de Sport.ro şi de defuncta GspTv.
Dean, aflat în premieră în România, s-a arătat uimit de producţia galei: “V-o spun la modul cel mai sincer, nu sînt multe promoţii în lume care se pot lăuda cu o astfel de producţie. Totul arată şi se prezintă foarte bine ceea ce pentru mine este, recunosc, surprinzător. Luminile, cuşca, ecranele din sală, organizarea, publicul, prezentarea, totul arată excelent. Nici luptele n-au fost rele. Sigur, ai şi lupte mai bune şi lupte mai slabe dar asta se întîmplă peste tot”.
Învingător prin tehnică articulară în faţa egipteanului Mahmoud Hassan, greul orădean Sandu Lungu a fost încântat la rîndul său de apariţia lui Herb Dean în gala RXF 19: “prezenţa unui personaj de calibrul lui Herb Dean într-o gală din România e ceva extraordinar. Dean a dat greutate galei şi a dat de ştire lumii ca RXF este o promoţie serioasă cu care a acceptat să-şi asocieze imaginea”.