ULTIMA ORĂ
FOTBAL / NAŢIONALA DE TINERET

Ianis a „uitat” să-şi îmbrăţişeze antrenorul la ieşirea de pe teren. Ce a spus Isăilă

Ianis Hagi si-a cerut scuze fata de Isaila. Antrenorul n-a stiut de ce

Chiar dacă au obţinut trei rezultate pozitive în preliminariile pentru Euro 2019, „tricolorii mici” au o stare de nervozitate vizibilă. Poate remiza de la Ovidiu, 1-1 cu Elveţia, să nu le fi picat prea bine elevilor lui Daniel Isăilă, altfel nu se explică gestul făcut de Ianis Hagi în momentul în care a fost schimbat, pe finalul partidei.

Cele mai citite

Înlocuit în minutul 83 cu Dennis Man, Ianis Hagi nu și-a putut controlat nervii. După ce l-a schimbat, Isăilă a mers la jucator să bată palma cu el, acesta a acceptat, dar în momentul în care selecționerul a dorit să-l îmbrățișeze, Hagi jr. s-a tras din brațele tehnicianului. Episodul s-a petrecut chiar sub privirile tatălui său, ”Regele” fiind prezent la meci. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

Ianis Hagi şi-a cerut scuze după meci

Ciudat, pentru moment Isăilă nu şi-a dat seama de gestul elevului său, fiind chiar surprins în momentul în care mijlocașul celor de la Fiorentina a mers la el pentru a-și cere scuze. „În timpul meciului nu am realizat că s-ar fi întâmplat ceva special, atunci când l-am schimbat pe Ianis. Tocmai de aceea am fost surprins atunci când l-am văzut, la hotel, că a venit să-şi ceară scuze. Nu ştiam pentru ce. Totuşi, nu e normal să se facă un caz dintr-un lucru minor”, a spus Isăilă.

Nu rata

România ocupă primul loc în clasament, cu 7 puncte (3 jocuri), urmată de Elveţia, 4 puncte (3 j), Ţara Galilor, 3 p (1 j), Bosnia, 3 p (3 j), Portugalia, 0 p (0 j), Liechtenstein, 0 p (2 j). Următorul meci al tricolorilor va avea loc pe 6 octombrie, tot cu Elveția, dar în deplasare. Se califică direct la turneul final câştigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu