ULTIMA ORĂ
LIGA 4 / ACADEMIA RAPID

Daniel Pancu nu-l vrea pe Zicu la Academia Rapid. Explicaţia rapidistului din Liga 4

Ianis Zicu, refuzat de Daniel Pancu la Academia Rapid, in Liga 4

Ianis Zicu a anunţat că şi-ar dori să nu îşi încheie definitiv cariera de fotbalist şi le-a transmis oficialilor Academiei Rapid că este dispus să evolueze pentru echipa din Liga a 4-a şi nu are pretenţii financiare. Răspunsul rapidiştilor nu s-a lăsat aşteptat.

Cele mai citite

Astfel, Daniel Pancu susţine că Ianis Zicu nu are loc la Academia Rapid şi a dezvăluit care este principalul motiv. Pancu nu îşi doreşte ca la echipă să fie aduşi mulţi jucători în vârstă, pentru că vrea să se bazeze pe tineret. „Nu vrem să dăm impresia unui Rapid bătrân. Probabil va mai veni Ştefan Grigorie. Nu vrem să neglijăm jucătorii tineri, pentru a vedea dacă ne bazăm sau nu pe ei pe viitor”, a spus Daniel Pancu pentru TV Digi Sport.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce zicea Ianis Zicu la începutul lunii

„Vreau să mai joc fotbal, pentru că îmi este dor şi sint că mai pot. Mă bate gândul, râmâne de văzut ce se va întâmpla zilele viitorare. Singurul club pentru care aş juca este Rapid. Îmi e dor de fotbal, aş vrea să mă antrenez, să pot să fac astfel de lucruri, în timp ce învăţ pentru a deveni antrenor. Aş face-o de plăcere. Dacă plec o dată la 3 luni, ar fi greu. Ei se organizează ca un club profesionist, nu doar pentru Liga a 4-a”, spunea Ianis Zicu.

Nu rata

44 de meciuri a adunat Ianis Zicu pentru Rapid şi a marcat 17 goluri

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu