ULTIMA ORĂ

Uite ce fac aceste femei cu un… PIX! Imagini incredibile

După ce fenomenul “Ice Bucket Challenge” ( n.r.- Provocarea găleții de gheață) a înnebunit internetul în anii trecuți, o nouă provocare face înconjurul mapamondului.

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos vor să demonstreze că sunt „femei adevărate” cu o nouă și bizară provocare, „Under-Boob Pen Challenge” despre care unii spun că ar fi un pic perversă. Tinerele își demonstrează feminitatea arătându-și sânii pe rețelele de socializare, în timp ce țin sub ei obiecte cât mai impresionante.

Însă se pare că pentru o astfel de provocare, femeile trebuie să fie extrem de bine „dotate”. Până acum „cei mai talentați” sâni au reușit să susțină carioci, creioane, pensule pentru make-up, sticle de loțiuni de corp și chiar flori, iar imaginile în care tinerele își laudă performanțele sunt însoțite de mesajul „acceptă provocarea pentru a demonstra că ești o femeie adevărată”. Fenomenul care a început să facă înconjurul mapamondului, a apărut inițial în China, deși chinezoaicele nu prea pot să se laude ca fiind niște femei „bine dotate”.

Provocarea găleţii cu gheaţă ( “Ice Bucket Challenge” ) a reprezentat, probabil, evenimentul din mediul online care a făcut cea mai mare vâlvă în 2014, mobilizând internauţi din toată lumea, fie pro, fie contra mişcării.

Nu rata

Sursă: www.libertatea.ro

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu