News

Puhoi de pelerini la Icoana Făcătoare de minuni de la Mănăstirea Nicula. Vezi câtă lume a venit să se roage

Mănăstirea Nicula din judeţul Cluj este vestită pentru Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului, loc de pelerinaj pentru creştinii orotodocşi din ţară şi nu numai. Este unul dintre...
15.08.2017 | 18:40
Puhoi de pelerini la Icoana Facatoare de minuni de la Manastirea Nicula Vezi cata lume a venit sa se roage

Mănăstirea Nicula din judeţul Cluj este vestită pentru Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului, loc de pelerinaj pentru creştinii orotodocşi din ţară şi nu numai. Este unul dintre locurile religioase cele mai căutate şi mai vizitate şi foarte mulţi dintre cei care bat drumul vin, evident, să se roage la Icoană pentru rezolvarea problemelor care îi apasă, de sănătate, nefericire în relaţia de cuplu sau probleme financiare.

Acum, de 15 august, Mănăstirea Nicula a fost pur şi simplu luată cu asalt. Peste 25.000 de pelerini au stat la coadă pentru a se ruga, marţi, la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria. Unii au înconjurat în coate şi genunchi bisericuţa de lemn din curtea mănăstirii. Peste 130 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, majoritatea pentru dureri de cap.

Icoana făcătoare de minuni a fost luată cu asalt 

Pelerini din întreaga ţară au sosit încă de duminică seara la Mănăstirea Nicula pentru a participa la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, iar în noaptea de luni spre marţi s-au rugat şi au cântat cântece religioase. Credincioşii s-au închinat la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria, care a fost scoasă din biserică.

Peste 130 de persoane care au mers în pelerinaj la Mănăstirea Nicula au avut nevoie de îngrijiri medicale, majoritatea pentru dureri de cap. Trei persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.Reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj, Cătălin Uţă, a declarat, marţi, presei, că asistenţa medicală la Mănăstirea Nicula a fost asigurată de două ambulanţe ale SAJ cu echipaje complete cu medici şi şase voluntari, precum şi un echipaj SMURD.