DINAMO - CRAIOVA 0-0 / REACŢIE

Îl face PRAF pe Ivan: „Nu avem atacant! Aşa nu e de naţională”

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (19.03.2017)

Antrenorul Gheorghe Mulţescu şi-a distrus atacanţii după egalul cu Dinamo. Tehnicianul Craiovei a fost extrem de virulent mai ales la adresa lui Andrei Ivan. Mulţescu spune că nu ştie ce să mai facă pentru ca vârful său să marcheze.

Cele mai citite

Am trăit partida asta cu şocuri electrice. Noroc că mi-am luat pastilele înainte şi am reuşit să supravieţuiesc. Am avut situaţii de gol, dar din păcate nu avem atacanţi! Acesta este crudul adevăr. Trebuia să avem 6 puncte după aceste etape. Până acum, Ivan a mai realizat câte ceva… Cu asemenea execuţii nu te poţi duce la echipa naţională. Nu ştiu ce explicaţii să dau. Efectiv nu poate să o bage în poartă.

Am gândit partida foarte ofensiv, cu două vârfuri. Bancu l-a anihilat perfect pe Hanca, a jucat foarte bine. Screciu a fost puţin depăşit de miza meciului şi de valoarea adversarului. E binevenită această pauză. Avram a arbitrat prima repriză fără greşeală, iar în a doua doar într-o singură direcţie. Ce a greşit? Tot!

Nu mai ştiu cum să încropesc o echipă competitivă. Când s-or termina şi jucătorii, intrăm noi antrenorii„, a spus Mulţescu la Digi.

Tirada tehnicianului a continuat şi la Dolce: „Noi jucăm fără atacanți. Așa ceva nu am văzut. Cum să dăm goluri dacă jucăm fără atacanți? Avem două meciuri fără gol și au fost multe ocazii de a marca și de a decide meciurile.

Nu rata

Dar au fost multe faze tratate fără maturitate și care nu au fost jucate așa cum trebuie. Nu avem ce să facem. A fost un rezultat extraordinar, având în vedere că am jucat în 9 oameni. Nu se poate! Atacanții anulează ce face echipa. O să antrenez mai mult fundașii și mijlocașii, ca să dea ei goluri„, a mai declarat Mulţescu.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu