Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu, împreună la piscină!

Ilinca Vandici si Liviu Varciu vor prezenta din 28 iulie, la Kanal D, de luni pana vineri, de la 22, 15, "O iubire de-o vara"- cel mai incitant show de seara si cea mai tare provocare la distractie de...
11.07.2014 | 09:04
Ilinca Vandici si Liviu Varciu impreuna la piscina
Ilinca Vandici si Liviu Varciu vor prezenta din 28 iulie, la Kanal D, de luni pana vineri, de la 22, 15, “O iubire de-o vara”- cel mai incitant show de seara si cea mai tare provocare la distractie de care ai avut parte pana acum.

Ilinca Vandici si Liviu Varciu, cel mai trasnit si simpatic cuplu de prezentatori

Dupa ce au fost cuplati si s-a spus despre ei cum ca ar fi iubiti si ca ar trai o idila ca-n filme, Ilinca Vandici si Liviu Varciu inchid definiv gura targului si anunta ca vor fi colegi de platou.

Liviu Varciu si Ilinca Vandici vor transmite show-ul lor de la piscina Militari Residence din Bucuresti

Incepand din 28 iulie, pe perioada verii si in locul emisiunii “WOWbiz”, cei doi frumosi ai showbizului nostru dau startul distractiei totale si incep “O iubire de-o vara”, un show de vara destinat tuturor celor care au chef de distractie, accepta provocarile si stiu sa traiasca viata din plin.

Varciu si Vandici vor prezenta emisiunea “O iubire de-o vara”, la Kanal DIeri, cu mai bine de doua saptamani pana la startul emisiunii lor de vara, Varciu si frumoasa Ilinca Vandici si-au dat intalnire la piscina Militari Residence din Bucuresti, locul de unde vor transmite “O iubire de-o vara”.

Desi sunt firi diferite, Liviu si Ilinca formeaza cuplul perfectEi au participat impreuna la o sedinta foto care a fost la un pas sa se transforme intr-o veselie generala, gata, gata, sa contamineze toate persoanele prezente. Frumosi ca nimeni altii, aranjati si pusi pe distractie, Ilinca Vandici si Liviu Varciu s-au lasat fotografiati in diferite ipostaze, care mai de care mai spectaculoase.

Show-ul “O iubire de-o vara” contine toate ingredientele care sa-i tina pe telespectatori in fata micilor ecrane. Seductia va fi la ea acasa, flirtul la ordinea zilei, glumele la tot pasul, iar idilele si povestile de dragoste suficient de prezente cat sa te prinda si sa fi curios de ceea ce va urma.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!