ULTIMA ORĂ

Imagini bombă! Daniela Crudu, în tribune la Steaua-Dinamo! Când au văzut-o cum e îmbrăcată, ultrașii au vrut să sară gardul

Daniela Crudu a făcut parte dintre cei peste 25.000 de microbiști care, sâmbătă noapte, au fost în tribune la Steaua – Dinamo! Fosta asistentă a lui Capatos a avut însă o vestimentație care i-a dat gata pe ultrașii celor două echipe, unii dintre ei fiind mai, mai să sară gardul despărțitor!

Cele mai citite

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Daniela Crudu este stelistă declarată. Nu de alta, dar a fost implicată într-o relație de foarte lungă durată cu unul dintre foștii atacanți ai FCSB, Mihai Costea. Povestea de dragoste a fost de mult dată uitării, însă Cruduț a rămas cu „microbul” roș-albastru în sânge, drept pentru care nu putea rata derby-ul Steaua-Dinamo 1-0 de duminică seară.

Daniela Crudua nu a fost singură la meciul de pe Arena Națională, ci însoțită de sora ei mai mare, Ana-Maria. Cele două Cruduțe au stat la Tribuna 1 și au scandat din toți rănunchii pentru Steaua. Atât de mult încât, la un moment dat, fosta asistentă a lui Dan Capatos a răgușit, nemaiputând scoate niciun cuvânt.

Nu rata

Au existat și faze comice. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți care au lăsat puțin loc imaginației, Daniela Crudu nu a trecut neobservată. Dimpotrivă! Ultrașii de la peluze au văzut-o și au vrut să sară gardul despărțitor, însă s-au lăsat în cele din urmă păgubași, mulțumindu-se cu câteva glume mai mult sau mai puțin ortodoxe, majoritatea dintre ele începând cu „Ce aș…”.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu