ULTIMA ORĂ

IMAGINI BOMBĂ din intimitatea Andreei Marin! Cum arată „Zâna” DEZBRĂCATĂ! Niciodată nu credeai să o vezi AȘA

Andreea Marin a ajuns la 42 de ani, însă, din câte se pare, tocmai acum a „înflorit” cu adevărat! Fosta „Zână” are în continuare multe Surprize, Surprize pentru noi, dovadă fiind o serie de fotografii de-a dreptul incendiare, realizate în acest weekend.

Cele mai citite

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Andreea Marin se află în aceste zile la Brașov, mai precis la centrul „Atasagon Detox & Wellbeing Center”, unde urmează un program de detoxifiere a organismului., participând, totodată, și la un seminer pe această temă. Specialistă în gastronomia raw, Andreea Marin le-a oferit celor prezenți câteva sfaturi în legătură cu acest tip de mâncare – sănătoasă, dar negătită câtuși de puțin -, iar în timpul liber s-a relaxat la rândul ei. Iar imaginile sunt de-a dreptul incendiare, în special cele în care Andreea Marin apare dezbăcată, în cadă.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri