Imagini bombă în showbiz! Diva a fost prinsă de paparazzi cu amantul la mare! Dar să vezi ce au făcut pe plajă. Gestul e mult prea intim

Considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul mondial, chiar și acum, la 44 de ani, Heidi Klum a fost fotografiată de paparazzi zilele trecute la mare. Nu cu iubitul ei oficial, ci cu… amantul!

Cele mai citite

Diva a fost căsătorită cu Ric Pipino (1997-2002) și cu Seal (2005-2015). Din 2015, imediat după ce a divorțat de cel de-al doilea soț, s-a cuplat cu omul de afaceri Vito Schnabel, cu 14 ani mai tânăr decât ea. Iată însă că vârsta fragedă a iubitului, 30 de ani, avea să o plictisească pe Heidi, care a fost fotografiată pe 8 august, cu un alt bărbat, pe o plajă din Caraibe!

Nu rata

Iar gesturile romantice dintre vedetă și amantul care este, după cum se poate vedea, mai de vârsta ei, trădează faptul că între cei doi s-a înfiripat o adevărată idilă. Ce-i drept, sângele a cam dat în clocop sub soarele caraibean, „porumbeii” fiind surprinși în câteva ipostaze potrivite mai degrabă dormitorului decât unei plaje.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu