Foto de senzaţie cu Antonia! Ce rochie a îmbrăcat!

Aparitiile ei provocatoare au fost foarte rare, dar Antonia s-a intercut pe sine insasi, la Media Musia Awards. Solista a imbracat o rochie care a aratat aproape tot, fiind nevoita sa o tina cu mana...
19.09.2014 | 09:00
Foto de senzatie cu Antonia Ce rochie a imbracat

Aparitiile ei provocatoare au fost foarte rare, dar Antonia s-a intercut pe sine insasi, la Media Musia Awards. Solista a imbracat o rochie care a aratat aproape tot, fiind nevoita sa o tina cu mana pentru a nu-si dezvalui zonele intime.

Pentru tinutele de scena adopta haine sport sau cu influente grunge, insa, pentru evenimentele de covort rosu, Antonia alege tot timpul rochii elegante de seara. Totusi, solista nu a fost niciodata adepta stilului super-sexy, regula pe care a incalcat-o cu varf si indesat, asta seara, la Gala Media Music Awards, eveniment desfasurat asta seara, la Sibiu.

Antonia a atras toate privirile cu aceasta rochie extrem de sexy
Antonia a atras toate privirile cu aceasta rochie extrem de sexy

Astfel, insarcinata in luna a cincea, cantarata a imbracat o rochie extrem de elganta, in nuanta galben-lamai, cu bretele-spaghetti si un decolteu mai mult decat generos, asa cum nu am mai vazut-o niciodata, pana acum. Evident, Antonia nu a purtat sutien si nici nu a apelat la vreun artificiu incat bustul ei sa para mai voluptuous si nici nu ar fi avut nevoie sa faca asta.

Antonia a etalat un decolteu mai mult decat generos
Antonia a etalat un decolteu mai mult decat generos

Nu de alta, dar sarcina a lasat semne asupra sanilor ei, care sunt mult mai fermi si apetisanti asa ca de ce sa nu-i arate? Evident, toate privirile au fost atintite asupra ei, iar decolteul nu a fost singura surprinza a tinutei purtate de Antonia. Rochia are si un slit mai mult decat adanc si, din cauza ca vantul sa nu-I dezgoleasca partile intime, solista s-a vazut nevoita sa-si tina rochia cu mana, pentru a fi convinsa ca e in siguranta.

 

Antonia si-a tinut mai mereu mana pe burtica si pe sani
Antonia si-a tinut mai mereu mana pe burtica si pe sani

Celelalte colege au fost mai cuminti

Antonia a dat dovada de mult curaj cu aceasta tinuta
Antonia a dat dovada de mult curaj cu aceasta tinuta

Solistele s-au intercut in a-si etala tinute la Media Music Awards, eveniment desfasurat la Sibiu, iar pentru covorul rosu au ales, in majoritate, rochii de seara extrem de sexy. Daca, in alti ani, fetele obisnuiau sa afiseze decolteuri ucigatoare, iata ca, anul acesta, fetele s-au indreptat catre alte zone pe care sa le expuna. Mai exact spatele si picioarele, semn ca pana si ele s-au saturat de silicoane ridicate pana-n gat, atat de prezente la manifestarile din showbiz-ul autohton.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!