ULTIMA ORĂ

Înainte era „Prințesa R&B”, acum este regina… inapetenței cronice! Cum a ajuns să arate CRISTINA SPĂTAR acum. Apropiații își fac griji pentru sănătatea ei

În 2000, Cristina Spatar era una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi, atrăgându-și totodată și supranumele de „Prințesa R&B”. Anii au trecut însă și,acum, totul a rămas o simplă amintire. Artista a ajuns anorexică și apriopiații își fac griji pentru sănătatea ei.

Cele mai citite

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cristina Spătar a dat lovitura în anul 2000. Cântăreața născută în Onești lansa atunci „Rămâi cu Mine”, un album care s-a dovedit a fi de mare succes și care avea să o transforme într-una dintre cele mai binevândute artiste din industria noastră muzicală.

Cristina Spătar a intrat de atunci într-un oarecare con de umbră, puțini fiind cei care au mai auzit ceva legat de ea. Iată însă că, weekend-ul trecut, vedeta a cântat la o petrecere din Tg Jiu. Iar transformarea este una de-a dreptul șocantă, artista fiind acum anorexică în toată puterea cuvântului.

Nu rata

Iar apropiații își faci griji pentru sănătatea ei, dând vina pe divort. Asta pentru că, anul trecut, Cristina Spătar s-a despărțit de soțul ei, omul de afaceri Alin Ionescu Cei doi erau căsătoriți din 2008 și aveau împreună doi copii, pe Albert și pe Aida.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu