Fotbal intern

Memeluşa a rupt prietenia dubioasă cu “Strîmba lui Dodel” prin scandal

Diana Gureşoaie a ştiut să profite la maximum de oportunităţile care i s-au ivit. Venită la Bucureşti pe cînd era iubita lui Cristi Tănase, bruneta a început să se învîrtă prin cercuri...
10.02.2015 | 00:17

Diana Gureşoaie a ştiut să profite la maximum de oportunităţile care i s-au ivit. Venită la Bucureşti pe cînd era iubita lui Cristi Tănase, bruneta a început să se învîrtă prin cercuri selecte şi a devenit o prezenţă constantă la prezentările de modă. Uşor, uşor, Diana s-a împrietenit cu “mondenii” Capitalei, însă şi-a “cîştigat” imediat numele de “Strîmba lui Dodel” din cauza atitudinii şi felului în care apărea în public. Graţie relaţiei pe care a avut-o cu Cristi Tănase, Diana Gureşoaie a ajuns să lege o relaţie de prietenie cu Teodora Stoica, fata managerului Stelei. Cele două, împreună cu Diana Nicoraş, o altă figură binecunoscută în cluburile bucureştene, ieşeau constant în oraş, iar prietenia lor părea de neclintit.

Scandal între Memeluşa şi Gureşoaie

Asta pînă cînd Dianei Nicoraş şi Teodorei Stoica li s-au aprins călcîiele după acelaşi bărbat. Iar pînă la o păruială în toată regula nu a mai fost decît un pas. Cu Gureşoaie pe post de arbitru. “Teodora şi Diana s-au îndrăgostit de un băiat de familie bună, iar fiecare dintre ele a încercat să-l cucerească. La un moment dat, cele două s-au certat foarte urît pe marginea acestui subiect, şi-au aruncat vorbe grele, iar Gureşoaie a intervenit. A sărit la Teodora, iar între ele a izbucnit un scandal imens. S-au înjurat şi s-au ameninţat reciproc. Nu mai era mult pînă la o păruială în toată regula”, au punctat sursele FANATIK.RO. Într-un final, Teodora şi Diana s-au calmat, însă Memeluşa a rupt orice relaţie de prietenie pe care a avut-o ce cele două.

ADVERTISEMENT

“O trăgeau în jos!”

Faptul că fiica sa a rupt prietenia cu Diana Gureşoaie şi Diana Nicoraş l-a entuziasmat la maximum pe Mihai Stoica. Managerul Stelei nu a fost niciodată de acord cu relaţia dintre fata lui şi cele două controversate personaje din lumea mondenă a Bucureştiului, care, de altfel, sînt cercetate, în prezent, într-un celebru dosar de proxenetism şi prostituţie de lux. “Bine că a scăpat de ele, o trăgeau în jos pe fiica mea. Cele două nu sînt nişte persoane cu care să legi o prietenie. Sînt extrem de dubioase. I-am spus Teodorei de la bun început să rupă relaţia cu ele. Dar nu m-a ascultat. Bine că a deschis ochii într-un final!”, s-ar fi confesat Meme apropiaţilor, conform surselor FANATIK.RO.

20 de ani este vîrsta Teodorei Stoica, fiica managerului Stelei