News

INCREDIBIL! L-a văzut din CERURI cum i-a furat ghetele de fotbal

Familia lui Alex Ionita, juniorul Rapidului care a murit anul trecut in urma unui accident rutier, nu are liniste. Ghetele regretatului fotbalist au fost furate, insa dupa ce sora jucatorului a postat...
31.03.2015 | 09:15

Familia lui Alex Ionita, juniorul Rapidului care a murit anul trecut in urma unui accident rutier, nu are liniste. Ghetele regretatului fotbalist au fost furate, insa dupa ce sora jucatorului a postat un anunt, incaltamintea a fost inapoiata.

Toamna trecuta, fotbalistul Alexandru Ionita 3 si-a pierdut viata intr-un accident rutier la doar 19 ani. Tanarul jucator era imprumutat la echipa CS Cornu (liga a treia) si reprezenta o varianta pentru viitorul formatiei de sub Podul Grant!

Dupa trecerea in nefiinta a lui Alex, familia a avut grija, in fiecare saptamana, sa-i pomeneasca numele. Din pacate pentru cei apropiati, zilele trecute, mama si sora lui Ionita au constatat ca o pereche de ghete ale lui Alex au disparut chiar din casa! Disperata, Cosmina (sora fotbalistului) a lansat un anunt pe facebook: “Cineva a vrut sa se bucure de amintirea noastra. El, de acolo de Sus, a vazut cine le-a luat si nu e frumos cum a procedat…Il rog doar sa mi le inapoieze:(sa le puna de unde le-a luat)”.

Din fericire pentru familie, ca prin minune, la scurt timp dupa ce a fost postat anuntul, un tanar, prieten al lui Alex, a venit si a inapoiat ghetele!

“A venit un baiat si le-a inapoiat. A spus ca Alex i le-a dat, chiar inainte sa moara, insa varianta lui nu este plauzibila. Fratele meu a incaltat acele ghete la ultimul sau meci, duminica, iar luni s-a intamplat accidentul! Cand sa i le dea? In plus, ghetele au fost tot timpul la locul lor, asa cum le-a lasat Alex. Totul este asa cum a lasat el, nu am schimbat nimic. Din pacate, au umblat altii si asta ne doare. Mama a vrut sa le dea de pomana, insa a sesizat ca au disparut. Am avut incredere in toti care au intrat in casa, insa… Asta e! Poate a vrut sa se bucure de ele, nu stiu ce a intentionat sa faca. Bine ca le-a adus”, a povestit pentru CANCAN.ro sora regretatului rapidist.

Sursa: cancan.ro