Fotbal intern

OFICIAL | Unde se joacă Pandurii – Dinamo şi Craiova – Gaz Metan

UPDATE. 16:30. CSU Craiova a anunţat pe site-ul oficial că meciul cu Gaz Metan se va juca la Piteşti. În schimb, Pandurii joacă împotriva lui Dinamo la Severin. ...
02.03.2017 | 00:00
OFICIAL  Unde se joaca Pandurii  Dinamo si Craiova  Gaz Metan
ADVERTISEMENT

UPDATE. 16:30. CSU Craiova a anunţat pe site-ul oficial că meciul cu Gaz Metan se va juca la Piteşti. În schimb, Pandurii joacă împotriva lui Dinamo la Severin. 

UPDATE. 14:12. Deşi primarul de la Piteşti, Cornel Ionică a mărturisit că a fost întrebat dacă partida Pandurii-Dinamo se poate juca în Trivale, Marin Condescu, preşedintele gorjenilor, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că  el îşi doreşte ca meciul respectiv să se joace la Mediaş.

ADVERTISEMENT

Mai mult ca sigur CS U Craiova-Gaz Metan se va juca la Severin, iar noi aşteptăm acum factura de la Mediaş deoarece acolo vrem să jucăm cu Dinamo. Nu ştiu cine l-a sunat pe primarul de la Piteşti, dar vă asigur că noi de la Pandurii nu l-am căutat. Poate o fi încercat cineva de la Dinamo pe la el. Însă noi am fi dorit să jucăm pe Cluj Arena, dar acolo nu se poate că e rezervat pentru echipa naţională.

Apoi cei de la Dinamo ne-au propus două stadioane. Naţional Arena şi Ilie Oană, dar nu am fost noi de acord. Pandurii este o echipă în formare şi ce ar fi însemnat dacă juca împotriva lui Dinamo cu peste 15.000 de oameni în tribune? Aşa că am luat legătura la Mediaş, iar acum stau să aştept factura”, a spus Condescu.

ADVERTISEMENT

Însă mai mult ca sigur oficialii celor din Ştefan cel Mare nu vor accepta varianta propusă de Condescu, iar meciul se va juca la Severin urmând ca cei de la CS U Craiova să găsească un alt stadion.

–––––––-

UPDATE. 17. 16 Primarul Piteştiului, Cornel Ionică a dezvăluit pentru FANATIK.RO că în după-amiaza acestei zile a primit o solicitare verbală în legătură cu posibilitatea disputării meciului Pandurii-Dinamo in Trivale.

ADVERTISEMENT

Am fost şunat din cineva din staff-ul de organizare a partidei Pandurii-Dinamo şi am fost întrebat dacă suntem de acord să se joace meciul respectiv pe stadionul din Trivale. Am spus că da, iar dînşii au spus că vor reveni mâine dimineaţă şi cu o cerere scrisă. Acum aştept să îmi ajungă acel document”, a spus primarul oraşului Piteşti.

––––––––––

Ultima etapă a sezonului regulat naşte mari probleme organizatorice. Pentru că toate partidele trebuie să se desfăşoare la aceeaşi oră, există deja o discuţie vizavi de locul unde ar trebui să se joace meciurile decisive Pandurii-Dinamo şi Craiova-Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

„Noi avem al doilea stadion la U Cluj, dar e închis pentru meciul naţionalei. Craiova are al doilea stadion la Severin şi dacă jucăm şi unii şi alţii la aceeaşi oră…Este o variantă, să vedem dacă acceptă şi Dinamo, la Mediaş. Trebuie să informăm şi Liga. Am trimis acum cerere celor de la Mediaş să ne trimită cheltuielile şi după ce aflăm cât ne costă, vedem ce facem”, a explicat Marin Condescu la Digisport.

Preşedintele celor din Tg.Jiu spune că nu vrea să accepte varianta de a juca în Bucureşti şi că e posibil ca, dacă nu se vor înţelege cu Dinamo, partida lor să se dispute la Severin iar Craiova să îşi schimbe stadionul.

“Trebuie să se accepte varianta Mediaş şi lucrurile sunt în regulă. Este exclus să jucăm în Bucureşti. Dacă nu se va vrea în niciun fel, atunci va trebui Craiova să schimbe stadionul şi noi să jucăm la Severin”, a decarat Condescu.

ADVERTISEMENT