ULTIMA ORĂ
FOTBAL / ECHIPA NAŢIONALĂ

Ionuţ Badea anunţă „ruptura”: „Daum urmează să vină, dar nu va mai rămâne nimeni din staff”

Ionut Badea anunta ruptura Nu va mai ramane nimeni din staff

Ionuț Badea, secundul lui Christoph Daum la prima reprezentativă a României, anticipează deja că „echipa” tehnicianul german, din care face şi el parte, nu va mai rămâne în funcţie. Badea afirmă că se confruntă cu o situație de incertitudine și așteaptă să aibă loc discuția dintre șeful FRF, Răzvan Burleanu, și antrenorul în vârstă de 63 de ani.

Cele mai citite

”Daum urmează să sosească. Situația este una de incertitudine, nu știm ce se va întâmpla. S-a spus că s-au propus antrenori care nu au avut experiență de națională, dar nimeni nu se gândește la cei care au fost în staff-ul lui Iordănescu, la Moldovan, Isăilă și Badea, că și ei veneau de la echipe de club. Cred că nu o să mai rămână nimeni din staff, nu s-a luat o decizie, dar nu va fi continuitate”, a spus Ionuț Badea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

Ionuţ Badea neagă că Daum l-ar fi numit „bătrân pe Deac

Badea a mai explicat că Daum nu a insinuat în niciun moment că Ciprian Deac ar fi ”bătrân”. ”Văd și reacțiile după ce a zis Deac, același discurs l-a avut Daum și cu Pintilii. E cu totul și cu totul exclus, nu a avut această conotație, m-a sunat și băiatul (n.r. Ciprian Deac), mi-a explicat, a zis că a fost o chestie de glumă”, a afirmat secundul naţionalei.

Nu rata

Tehnicianul a mai precizat că, până ce nu se finalizează discuţiile dintre Burleanu şi Daum, nemaţul rămâne antrenorul echipei naţionale. „Burleanu a mai vorbit şi acum câteva zile cu Daum, iar până când aceste discuții nu vor fi finalizate, Daum va rămâne selecționerul echipei naționale. La finalul acestei săptămâni, se fac telegramele pentru fotbaliștii convocați. Aceste convocări poate fi trimise de Federație. Telegrama o trimite Federația, nu o face strict selecționerul”, a spus Badea.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu