DINAMO-CRAIOVA 0-+ / REACŢIE

Ivan e debusolat: „Nu ştiu ce se întâmplă cu mine!”

Andrei Ivan a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători ai Craiovei după partida cu Dinamo. Şi nu doar prestaţia lui din această partidă i-a adus la exasperare pe olteni, dar şi felul în care a jucat în toate partidele din 2017. Cel mai virulent critic a fost, surprinzător, chiar antrenorul său, Gigi Mulţescu, acesta desfiinţându-l pe Ivan la finalul partidei cu Dinamo.

Cele mai citite

”Mă simt foarte bine, astăzi conteaza că nu am luat bătaie, contează că am luat un punct și cel mai important este că ne menținem acolo sus. De ce să nu credem în titlu? Avem două meciuri cu Viitorul, nu știm ce se va întâmpla. Dacă vom câștiga ambele meciuri, eu zic că vom fi acolo sus” , a spus Ivan.

Atacantul a explicat şi ratarea imensă pe care a avut-o în finalul primei reprize, atunci când a tratat cu lejeritate o ocazie singur cu portarul.

Nu rata

”Prima oară mi-am făcut-o prea lungă, după aia era să calc pe ea, dar ce mai contează? Contează că am luat astăzi un punct. Eu zic că o să ne batem acolo sus. Asta îmi doresc cel mai mult, să înscriu pentru echipa mea, sa aduc cele 3 puncte la fiecare meci. Din păcate nu știu ce se întâmplă cu mine de câteva etape, nu am mai dat niciun gol. Sper să îmi revin”, 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu