Sporturi

Jelena Ostapenko, veste proasta înainte de Turneul Campioanelor! “Vreau să fiu dedicată!”

Jucătoarea de tenis, Jelena Ostapenko, a primit o veste proastă înainte de ultimul turneu al anului, la care va participa alături de alte şapte jucătoare, cele mai bine clasate în acest moment....
18.10.2017 | 09:24
Jelena Ostapenko veste proasta inainte de Turneul Campioanelor Vreau sa fiu dedicata

Jucătoarea de tenis, Jelena Ostapenko, a primit o veste proastă înainte de ultimul turneu al anului, la care va participa alături de alte şapte jucătoare, cele mai bine clasate în acest moment. Numărul 7 WTA va rămâne fără antrenoarea Anabel Medina Garrigues, care a primit o ofertă importantă de la Fedraţia de Tenis din Spania şi este decisă să o onoreze.

“Când am fost contactată de Federaţie, decizia a fost grea, pentru că sunt în prezent antrenoarea numărului 7 în lume, Jelena Ostapenko. Acest lucru cântăreşte greu, însă pentru mine Fed Cup înseamnă maximum. Vreau să fiu dedicată total noii slujbe, e important ca toţi cei implicaţi în acest proiect să tragem în aceeaşi direcţie”, a spus Anabel Medina Garrigues, conform tennisworldusa.org. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ostapenko, veste proastă

În urmă cu câteva săptămâni, în timpul turneului de la Wuhan, Jelena Ostapenko a cerut on cour coaching, însă s-a enervat şi a gonit-o pe Medina Garrigues. Redăm dialogul:

– Medina Garrigues: „Ai putea, pur şi simplu, să abanonezi meciul”.
– Ostapenko: ”Nu încă, după următorul game”.
– Medina Garrigus: ”Atunci, înceracă măcar să o forţezi. Ea joacă pentru un loc în finală, va simţi presiune, cu siguranţă”.
– Ostapenko: ”Pleacă!”.

Jelena Ostapenko a câştigat anul acesta primul turneu de Mare Slam din carieră, la French Open, în faţa Simonei Halep, care a pierdut atunci pentru prima dată şansa de deveni liderul WTA. În semifinalele turneului de la Beijing, cele două s-au întâlnit din nou, iar românca nu a mai ratat şansa de această dată şi, cu un sec 6-2, 6-4, şi a devenit numărul 1 mondial.