LIGA 1 / STEAUA

Jocuri de noroc în cantonamentul Stelei: „Nu mai aveam loc în buzunare de atâţia bani!”

După ce s-a dezvăluit că, mai nou, în cantonamentele Stelei s-a dat „liber” la poker la iniţiativa lui Denis Alibec, Gabi Balint a povestit cum stăteau lucrurile cu jocurile de noroc la echipa roş-albaştrilor care a câştigat în 1986 Cupa Campionilor. Surprinzător, Balint a explicat că el a fost capul răutăţilor.

Cele mai citite

„Eu nu jucam rummy, ca majoritatea colegilor. Dar am făcut o boacănă. Am cumpărat o ruletă din străinătate și am mers cu ea la stadion.  Am jucat de vreo două ori și am fost ‘donator’. Am zis că mai bine stau deoparte. Se juca pe bani. Un jucător putea să câștige 3-4 mii de lei în 2-3 zile, că aveam bani. Un salariu era 1.500-2.000 de lei. Am cumpărat ruleta pentru că noi eram vreo câțiva care ne mai uitam la filme americane și am zis să facem și altceva. Am luat regulamentul, l-am citit, am împărțit jetoane sau ce mai erau pe acolo. Cei care nu jucau rummy s-au strâns la ruletă. Eu eram ‘casa’ și, ca de obicei, ‘casa’ câștigă. La un moment dat nu mai aveam loc în buzunare de câți bani aveam!”,  a povestit Balint la o emisiune tv.

Balint şi-a amintit că astfel s-a creat o adevărată nebunie în rândul componenţilor marii echipe a Stelei şi a povestit şi cum a fost sistat jocul la ruletă.

Nu rata
 „Când au văzut asta, aștia care jucau rummy au venit toți la ruletă. Pițurcă, Lăcătuș, Iovan, Bumbescu, foarte mulți. Eram puțini care nu jucam. La un moment dat am zis: ‘Hai să oprim, vă dau banii înapoi și de mâine nu mai aduc ruleta’. Deja erau bani foarte mulți și ei jucau cu patimă. Mă gândeam că am buzunarele pline, dar ce se întâmpla dacă unul începea să câștige mult? Eu am adus-o acolo să mă distrez. Le-am dat banii și a doua zi n-am mai venit cu ea. Nu s-au supărat. A stat ruleta aia ani de zile pe un dulap”a spus Balint.
Fostul atacant a explicat că acum situaţia e alta şi nu ar mai trebui tolerate jocurile de noroc: „În cantonament trebuie să ai mintea limpede, ca să te poți concentra la meci. Acum se stă o noapte în cantonament, înainte era greu că stăteam două, trei zile. Acum nu e greu, nu e cantomanetul lung și trebuie să te concentrezi la meci”. 
SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu