ULTIMA ORĂ

Johnny Depp e grav bolnav şi îngrijit de fosta nevastă

Trece prin momente cumplite! Actorul Johnny Depp se luptă cu o boală gravă, susţine revista ”Oops”. Nu se ştie de ce boală suferă, fiindcă vrea cu tot dinadinsul să nu afle nimeni ce are. A slăbit, s-a tras la faţă, şi abia se ţine pe picioare.

Cele mai citite

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Fosta lui iubită, cântăreaţa franceză Vanessa Paradis (44 de ani) s-a urcat în primul avion, pentru a ajunge la el, în Los Angeles. În prezent, îl îngrijeşte cu devotament, deşi s-au despărţit oficial în urmă cu 5 ani. Gurile rele spun că Depp s-a îmbolnăvit după ce a fost părăsit de fosta soţie, Amber Heard (31 de ani), anul trecut, după 15 luni de căsnicie. Suferă de asemenea fiindcă nu mai are bani lichizi. Dar cel mai mult este şocat fiindcă ultimele lui filme nu s-au bucurat de succes, iar producătorii ar vrea să-l elimine din următorul film din seria “Piraţii din Caraibe”.

Nu rata
SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu