ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / ANGLIA

Un star de la FC Barcelona îşi caută locuinţă la Londra! Abramovici e gata să plătească o sumă uriaşă pentru transferul lui!

arda

Unul dintre jucătorii mai puţin utilizaţi de către antrenorul Luis Enrique, internaţionalul turc Arda Turan, s-a săturat să lustruiască banca de rezerve. Viitoarea destinaţie, din vară, ar putea fi Londra şi, cel mai probabil, Chelsea.

Cele mai citite

Internaţionalul turc Arda Turan s-a săturat de postura rezervei care să intre în primul unsprezece al Barcelonei numai când un titular se accidentează sau pe parcursul partidelor când lucrurile nu merg. Drept pentru care ia în serios posibilitatea despărţirii de Nou Camp şi o provocare importantă în alt campionat.

Conform ultimelor informaţii apărute în presa catalană, jucătorul promovat de Gică Hagi în prima echipă a Galatei pe vremea când Regele a pregătit această formaţie, în sezonul 2010-20111, ar fi fost reperat la Londra, unde ar fi cumpărat o casă la mică distanţă de stadionul lui Chelsea, Stamfprd Bridge.

Nu rata

Că Turan a fost la Londra este indubitabil, turcul făcându-şi o poză cu fostul său coleg de la Atletico Madrid, Diego Costa, pe care însă, dacă mutarea se va confirma la vară, nu-l va mai putea avea din nou coechipier, pentru că btazilianul naturalizat spaniol va pleca în China la sfârşitul acestei ediţii.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu