ATENTAT LA BARCELONA / REACŢII

Jucătorii Barcelonei, alături de victimele atentatului! Messi: „Nu vom renunţa!”

Atentat Barcelona reactii. Mesajul lui Messi dupa atentate

Lumea sportului este în stare de şoc după atacurile teroriste de la Barcelona, soldate cu 13 morţi şi 100 de răniţi. Clubul FC Barcelona şi jucătorii catalani au transmis mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare. În frunte cu Messi, Suarez, Pique şi Iniesta, catalanii şi-au exprimat solidaritatea cu familiile victimelor. 

Cele mai citite

Atentat Barcelona reactii. „Vreau să trimit condoleanțele și tot sprijinul din partea mea pentru familiile și prietenii victimelor teribilului atentat din iubita noastră Barcelona, alături de totala respingere a oricărui act de violență. Nu vom renunța, suntem mulți mai mulți care vrem să trăim într-o lume în pace, fără ură și unde respectul și toleranța sunt bazele conviețuirii” – Lionel Messi (FC Barcelona).

Atentat Barcelona reactii. „Cu toții suntem șocați de ce s-a întâmplat și de veștile care continuă să apară din orașul nostru. Toată afecțiunea din partea mea” – Andres Iniesta (FC Barcelona).

„Foarte șocat după ce s-a întâmplat în Barcelona. Tot sprijinul meu pentru oraș și pentru familii” – Luis Suarez (FC Barcelona).

Atentat Barcelona reactii. „Câtă tristeţe, furie, neajutorare!”

„Mai mult ca niciodată, împreună împotriva acestui atac din orașul nostru. Tot sprijinul meu pentru cei afectați de această barbarie” – Gerard Pique (FC Barcelona).

„Toată puterea din lume BARCELONA” – Gerard Deuofeu (FC Barcelona).

Atentat Barcelona reactii. „Câtă tristețe, furie, neajutorare… Multă putere tuturor celor afectați!” – Sergi Roberto (FC Barcelona).

Nu rata

„Șocat de atacul din orașul nostru. Toate condoleanțele și solidaritatea pentru victime, familii și prieteni” – Josep Maria Bartomeu (președinte FC Barcelona).

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu